• arkadaşlar selam, sosyal medyada ve sözlükte çok popüler olan bu kadın ve davranışıyla ilgili olaya canlı şahit olmuş birisi olarak bir kaç kelam etmek istiyorum, şurada da açıklamaya çalıştım;

    #70124886

    anladığım kadarıyla çok fazla bilgi kirliliği var ve anın sıcaklığıyla gereksiz bir çok yorum yapılıyor.
    öncelikle olayın gerçekleştiği yer kuşadası, geçen hafta kuzenimle birlikte tatildeyken denk geldik bu görüntüye, kız yabancı, yanında bir kız ve bir erkek arkadaşı daha vardı, herkes gibi tatil yapmaya gelmiş ve aralarında eğlenmekten başka bir aşırılık yapmıyorlardı.
    güneşlenirken ezan okunmaya başlayınca kız namaz kılmaya benzer hareketler yapmaya başladı ancak bunu yaparken herhangi bir dalga geçme, gülme, aşağılama durumu yoktu, anladığım kadarıyla sadece merak ve empati yapma isteği vardı, bir süre daha devam ettikten sonra arkadaşlarıyla kalkıp gittiler.
    otel çok fazla iranlı turist barındırdığı için böyle salakça videoya çekilip sosyal medyaya servis edildiğini düiünüyorum.
    tekrar etmek gerekirse olayda bir art niyet kesinlikle yok, geleneklerimizi bilmeyen yabancı birinin anlama çabası olarak basitçe açıklayabiliriz, bu kadar tepki gösterilecek bir durum mevzu bahis değil.
hesabın var mı? giriş yap