• limanağzında denize girilebilecek en güzel bölgeye sahip olan, yemekleri iştah açıcı özellikle yaz kızartması damak çatlatan her anlamda huzura doyacağınız bir yer.
  • kaş limanından kalkan tekneler ile gidiş dönüşün yapılabildiği, kaş'tan daha sakin olan, gelinip ama geri dönülmek istenmeyen limanağzı'nda hizmet veren işletme. bu civarlarda artık digerlerini görmediğim icin kiyaslayamayacagim ama en iyisi oldugu kulaktan kulağa dolandigi icin iki kere bu bölgeye geldik ve hep burayı tercih ettik. sanırım önünün açık denize bakması, ortamın huzur dolu olması bunlara bir etken. yemekler ise lezzetli. fiyatlar kaş ile aynı. ekstra degil yani.

    hani burasi kaş'a gelip yüzmek icin merkezden cok daha iyi yerler olduğunun kanıtlarından birisi.
  • kaş limanağzı'nda gidilmesi gereken mekan.

    denizin en temiz ve sakin; yemeklerin en leziz ve temiz olduğu -şakşuka sosu ve sarımsaklı yogurt ile ızgara köfte'nin buluşması- müzik çalmadığı için ayrıca mutlu eden, uslu şirinler olursanız mürekkep balığı ve carettaları görebileceğiniz, son tekneye kadar kalınmak istenen ve çok özlenen yer.

    havlularımızı sonsuza kadar tahta iskelelerinde bırakmak istediğimiz, wifi şifresi "her yer taksim" olan mutluluk veren işletme.

    dokuz yıl sonra gelen edit: ülkedeki pek çok kurum, kuruluş, tesis gibi burası da bozulma ve çürümeden nasibini almıştır, üzmüştür.
  • wifi şifresi hâlâ her yer taksim olan, kamlumbağacıklarla yüzülen, kaş'ın merkezinden ziyadesiyle güzel denize sahip mekân.
  • (bkz: aksaray)
  • işletme kalitesi olarak nuri'nin altında kaldığı bir gerçek ama amaç yüzmekse limanzağzı'nda en temiz denize sahip noktadır.
  • kaş deyince akla gelen yer limanağzı ve ardından bilal'in yeri olmuştur benim için. çalışanların saygılı ve yardımsever olması ve ve tabi ki denizin muhteşem olması sebebiyle 5 yıldır tatilimin hemen her gününü orada geçirdim. ancak bu yıl şezlong sayısı arttırılmış ve fazla iç içe olmuş. dolayısıyla bu rahatsızlık verici geldi.

    ayrıca benim için en büyük sorunlardan biri de mutfaktaki hijyene dikkat etmemeleri. zaten normalden yüksek fiyatlar ödüyoruz yemeklere ama bir de her yemekten kıl veya saç çıkması insanda pek iştah bırakmıyor. çalışanlarının düzgün insanlar ve atatürkçü olmaları bir süre sonra yeterli olmuyor. çünkü yemek sipariş etmeden önce acaba hangisinde mide bulandırıcı bir şeyle karşılaşmam diye düşünmekten açlık hissimin bastırıldığını biliyorum. bu temizlik sorunu ve kalabalık nedeniyle çevremdekilere de pek tavsiye edemeyeceğim. ama türk kahvesinin yanında getirdikleri renkli lokumları sakın değiştirmesinler*

    bodrum, çeşme beachleri gibi arayışları olanların hayal kırıklığına uğrayacağı mekandır. saçma sapan müziklerle insanın kafasının şişirilmediği, denizin içindeki canlıların muhteşem olduğu berrak denizin keyfini çıkarmak isteyenler mutlaka uğrasın.
  • olay yerinden bildiriyorum, burası tek kelimeyle enfes.
    denizi, sakinliği, salaşlığı ve de hizmeti dört dörtlük diyebilirim, kalabalık da el ayak çekince meydan benim gibi huzurculara kalmış.
    kitabımı okuyup kafamı dinliyorum, tüm kaş tatilimi burada geçirebilirim.
    harika...

    edit: bu arada wi-fi şifresi hala heryertaksim, sevimliler vallaha;)
  • limanağzında denizi en güzel olan tesis. denizi sıcak, duru ve yüzme bilmeyenlerin eğlenmesi için sığ yerleri de var. fakat, işletme bi o kadar kötü ve pahalı. köftenin fiyatı 28 tl. okey, her yer pahalı ama dört köfte, bir marula 28 tl biraz fazla sanki.. sigara böreği de keza öyle, 18 tl. geçen sene gittiğimizde bir ton şey yiyip içmemize rağmen 128 tl hesap ödemiştik fakat bu sene geçen senenin yarısı kadar yememize rağmen 162 tl hesap ödedik.. sonuç olarak; güzel deniz, fahiş fiyatlar...
  • kaş limanağzı’ndaki en güzel denizin bulunduğu işletme. 2020 eylül ayı itibariyle kişi başı 50 tl harcandığı takdirde şezlong ve şemsiye ücreti alınmamaktadır. bütün günü burada geçirdiğiniz düşünüldüğünde ve kaş’taki muadillerine göre benzer fiyatlarla yiyip içeceğiniz düşünüldüğünde zaten 50 tl’nin fazlasını harcama garantiniz bulunduğundan şezlong parasını dert etmeye gerek yok zaten. işletme kalitesi ve yiyecekler ortalama seviyede. tesis doğal bir ortamda, ağaçların arasında ve müzik yayını yok. sakin bir ortam isteyenler için iyi bir tercih olabilir. öte yandan karadan araçla ulaşım olmadığından merkezdeki motorlarla gelmeniz gerekiyor, sabahtan neredeyse 15-20 dkkada bir sefer oluyor kişi başı 35 tl gidiş-dönüş, çocuklar için ise 10 tl. kaş’a yolunuz düşerse bir gününüzü ayırmanızı tavsiye ederim, nitekim denizi gerçekten çok güzel.
hesabın var mı? giriş yap