• bugun boynerde farkettigim turk spor giyim markasi. keske su tur markalar birazcik kendi ozgun dizaynlarini yapacak kisilerle isbirligi yapsa. adidas nike gibi markalara bayilacagimiza kendi markamiza bayilsak.
  • fenerbahçe erkek ve kadın voleybol takımlarının giyim tedarikçisi olan yerli firma. voleybol takımlarımızın formalarının tasarımlarını çok beğendim.
  • fenerbahce voleybol takimina efsane ürünler tasarlamislar. bugunden itibaren feneriumlarda. kalite olarakda iyidir umarim.
  • trabzon ve basaksehire yaptigi formalarla tam not almisti.

    gecen sene bi esofman takimi aldim magazalarindan, quicksilver tadinda diyeyim.

    sahipleri de cok candan insanlar. malatya'nin bagrindan kopup gelmis, hak hukuk bilen duzgun adamlar. yerli mali yurdum mali herkes onu en azindan bi denemeli be arkadas.
  • 175 tl ye sweet, 480 tl ye eşofman takımı, 360 tl ye eşofman üstü satmaya çalışan spor giyim markası.
    şu fiyatları hangi mantıkla belirliyorlar anlamıyorum, adidas, nike, reebok, puma, under armour vs, bu tür markalara ulaşım, tedarik etme şansının bu kadar basit olduğu dönemde, bir bilinmeze kim bu paraları öder?
    ülke olarak marka eksiğimiz var, eyvallah ama bu marka böyle mi yaratılacak?
    175 tl sweet nedir yahu, haydi başka kapıya..
  • anadolu efes'i sportive'e veda ettiren yeni formacı.

    bilcee ney ya?
  • bilcee markası ile aktif spor giyim alanında edindiği 23 yıllık deneyim sonrası profesyonel üretim ve satış gücünü dünyanın bir numaralı takım sporları markası italyan asıllı macron ile birleştiren bil group, 2017 yılında markanın türkiye lisans haklarını satın aldı ve teknik spor giyim pazarına giriş yaptı.

    kaliteli ürünleri, sporcu odaklı tasarımları ve olağanüstü üretim kabiliyeti ile spor giyim sektörünün önemli oyuncularından bilcee ve macron markalarına çatısı altında yer veren bil group, lokomotif sektörü tekstil alanına yaptığı yatırımlarla ülke ekonomisine ve türk sporuna katma değer sağlamaktadır.

    bir dünya markası olmayı hedefleyen bilcee, aktif ve dinamik spor giyimde ihtiyaç duyulan şık, rahat, fonksiyonel ve teknik yapıya sahip giyimin yerli üreticisi olarak sektörüne liderlik etmektedir.

    renkli, çeşitli, sürekli kendini yenileyen ve sadece sporda değil günlük yaşamda da tercih edilebilen, spor giyimin modasını oluşturan koleksiyonu ile bilcee, en iyi spor performansını garanti eder.

    dünyanın önemli şehirlerinden istanbul, milano ve moskova'da bulunan merkez ofisleri ile avrupa ve orta doğu ülkelerinde hızla yaygınlaşan bilcee markası bugün, 4 kıtada 38 ülkeye ihracat gerçekleştiren bir marka konumundadır.

    anadolu efesin giyim sponsoru oldukları için merak edip bilgileri c/p yaptım. reklam amaçlı değildir
  • utanmadan basın bültenlerini sözlükte yazdıran firma.

    bu ne yüzsüzlük be.
  • anadolu efes imizin yeni giyim sponsoru
  • önce anadolu efes'e sonra başakşehir'e sponsor olan marka. yurtdışında bilinirliğini artırmaya çalışıyor görünüyor. tasarımlar nasıl olacak bakalım.
hesabın var mı? giriş yap