• muhtemelen takipçisi olmayan kendi halinde belediyedir.
  • öncelikle şehrin içinde duvarda bulunan ve söktüğünüz dirilişin, kuruluşun, kurtuluşun şehri bilecik yazılarının izleri duvarda duruyor. arkadaş bir kutu boya sürün kapatın onu. koca il gecekondu mahallesi gibi gözüküyor.

    ikincisi ilçelerinizi bok götürüyor, bilecik yalnızca bozüyük’ten ibaret değil. gölpazarı ilçesi’nde yerler sarı çamur. kış geldi, ilçenin merkez caddeleri çamur içinde. elektrikler haftada iki kez, sular üç kez kesiliyor. hepsi de iş çıkış saatlerinde. yapacağınız işe...

    karayollarına mı bildirirsiniz siz mi halledersiniz ben bilmem. il girişinde bulunan tabelalarınızdan birinde bilecik şeyh edebali üniversitesi yazıyorken diğerinde bilecik şeyh edebali üniverstesi yazıyor.

    yahu siz nasıl şehir yönetiyorsunuz? görünen şeylerde 3-5 ziyaretimde bunları gördüm. görünmeyen şeylerde nasıl çalışırsınız allah bilir.
    kendimi dağınık ve pis bir arkadaşa ziyarete gitmiş gibi hissediyorum.

    edit: il yerine ilçe yazmışım.
  • yerinde tespittir 3 yıl önce golpazarinda olan asfaltta seçim döneminin birinde yeniden yapılma vaadiyle söküldü hala yapılacak. osmanlının kurulduğu toprak sözde ama kanalizasyon kadar düzenleme yapılmıyor.

    ek olarak telefon çekmeyen köyler mevcut.
  • olmayan ilin olmayan belediyesi. nasıl hizmet beklenir ki buradan?
  • selim yağcı kaç senedir belediye başkanı seçiliyor ? bu sorunun cevabı işte yukarıdaki entarilerin ana cevabıdır.
  • kadrolu çobanlar listesinde ilk 10’a girebilecek kurumdur.
  • onca sorunu varken iş yaparmış gibi minyatür sökmekle uğraşan çalışanlara sahip belediye. osmanlı'nın doğduğu topraklar için çok mantıklı bir hareket olmuş!
  • chp'li belediyeler içinde hakkında rüşvet skandalının patladığı ilk belediye olarak övünmelidir. haber
    rüşvet skandalı kahramanı selçuk erdağı isimli soytarının bilecik belediyesine hangi amaçla başkan danışmanı olarak atandığı ise açıklanması gereken bir muamma. bilecikte "istanbul ekibi" olarak adlandırılan, yenisi eskisi şehrin insanlarının tepkisini çekmiş bu grubun, kim tarafından hangi amaçla belediyeye getirildikleri de açıklığa kavuşmuş değil. rezilliğin dik alası olacak bir rüşvet skandalına ismini veren selçuk erdağı'nın ise artık yedi ceddinin bilecik sokaklarında dolaşma olasılığı neredeyse sıfır. ki selçuk'un ağabeyi selim erdağı da iş yaşamına devam etmektedir. - bunu da dip not olarak ekleyelim.
    bu bücür - y a da kıçı yere yakın mı demeli- vatandaş, seçilmiş başkan semih'in yerine gölge başkan gibi hareket ettiği söyleniyordu. ancak selçuk'un halkla olan iletişimi öylesine tepki çekiyor ki, eski yeni kim varsa herkesin antipatisini kazanıyor. anap zamanı belediye başkanı sonradan mv olan mehmet seven bir süre önce istanbul ekibi nin icraatlerine işaret etmişti. mehmet seven temiz mi mazisi nedir ne değildir bilemem ama şu anki bilecik chp il yönetiminin topluca görevden alınması gerekiyor. zira , bu rezillik tek kişinin yediği herze değil!
  • chp'li belediye başkanı semih şahin rüşvet skandalı sonrası, parti tarafından disiplin kuruluna sevk edilmiştir. ihraç haberini dört gözle bekliyoruz.
  • bugün yapılan oylamayla iyi parti'ye geçmiş belediye.
hesabın var mı? giriş yap