• 3 adet ilkokul (ingilizce-almanca) en az 3 adet anaokulu, kolej ve lise bölümleriyle ülkemizin en büyük özel okullarindan biri. halen yeni okullar yaptirmakta olan ve yakinda da üniversitesinin açilmasi beklenen okullar zinciri.
  • adanada da aynı isimle böyle bir okul vardır.
  • uskudar fen lisesinden topluca sutlanacak 40 ogrenci icin yeni bir okul acmaya karar veren yonetim bir gece bu dahi isimle cikagelirler okul ilk 3-4 yil sadece fen lisesinin artiklari ile doner sonradan kendi mezunlarini verir. basarli ogrencinin disinda geri kalani atan zevzek ufl bu yolla yillarca oys de marmara 1. olur.
  • 1991 de adımımı atıp 1998 de mezun olduğum ve bu 7 yıl süresince en az 3 ayrı binaya taşınan okul..kurucusu osman beyin; almanca bilfen,anadolu lisesi bilfen,düz lise bilfen,cart bilfen curt bilfen şeklinde okulu kısa süre içerisinde ticarethaneye dönüştürüp çooook para kazanması da içime oturmamiş değildir.
  • (bkz: özel çukurova bilfen lisesi)
    seyhan/adana
  • koridorlarinda matematik konusulan baska bir okul yoktur saniyorum. lise 2. sinifda oraya gittigimde kendimi bir anda sozel e kayit yaptirmama ramen tm bolumunde bulmus oldugum bunu da okul listesinden ogrendigim, ( acicaklari sozel sinifi kapatip tm acmis okuzler. ) sonra da lise 3 e gecer gecmez okuldan guc bela kactigim ama not ortalamamin agzina sicmis oldugu icin oss ile adam gibi bir univ e giremedigim, bu yuzden ilerdeki meslek hayatimin 3 senesini bir guzel yemis olan ve de benim 1 sene guzel sanatlara hazirlanmama sebep olmus olan inanilmaz otesi okul. verdigi egitimin agirligi yaninda univ e girme sonuclarinin tam bir fiyaskoyla sonuclanmasi raslanti degildir o okul onlarin propogandasina gelen insanlarin ciddi anlamda psikolojilerini bozmaktadir. ogrencilerin not ortalamasi genellikle 2.5-3 arasi degismektedir ve bu insanlar gunun 15 saati calismaktadirlar. bilfenli olmak bir ayricaliktir tabii .. ama sanli urfa bimlemle bimlemle lisesinde okumak daha buyuk bir ayricaliktir.
  • bünyesinde 9 anaokuluda mevcut olan, göztepe de ki şubelerinin en kötüsü olduğu, öğretmenlerini tutamadığı bir mekandır.
  • tam da ergenlık cağında çatısı altında bulunmus oldugum, egıtımı ogretımı ya da okul olarak bana kattıklarıyla değil de, türkiyenin bir acı yüzüyle, kanayan yarasıyla yüzleştiğim yer olarak hatırladığım okul.ortam, yozlaşmışlık, tikicanizim, cadde felsefesi, hapçılık, kavga ve mevzuu içerikli yaşamlar, paranın adamı rezil de vezir de yapabilme gücü, korkulan, korkutan bomboş bir gençlik ve "sizin ailede mafya yokmu?" sorusunun normal kabul edilmesi okulun bende bıraktıgı önemli izlerdendir..
  • üç sene lisesinde okuduğum , dershane fabrikasyonu mantığıyla össye hazırlamak dışında öğrencilere sosyal ve kültürel hiçbir katkısı bulunmayan okul.öğrencilerin çoğunluğunda bahsedilen bu göze çarpan boşluk ve dejenere yüzeysellik halinin sorumlusu da bir ölçüde okulun bu bireyliği dışlayıcı şekilde tatbik edilen bilgi yığınlaması ve bunun dışında kişiye hiçbir değer verememesi.sansasyonel disiplinle iyi eğitimi birbirine karıştırmaktansa öğrencilerine bakıp bu içine düştükleri kültürsüzlük kültürüne ve okula girenlerin geldikleri gibi çıkmalarına karşı birşeyler yapmayı düşünmesi gereken müessese.
hesabın var mı? giriş yap