• $imdilik en yeni klon.
    klona kar$i degiliz de bir dursa artik. cekirge gibi, insan izlerken yorulmasa...
    (bkz: cepte her daim 3 5 adet sozluk klonuyla gezmek)
  • (ara: sozluk* klon*)
  • bu güne kadar gördüğüm klonların içinde en özensiz tasarlanmışı ve en berbat logolusu
  • klonlar üzerine yorum yapmak artık çokça gereksiz ve anlamsız gelse de, neye dayanarak ses getireceği sanılıyor, merak ettiğim karbon kopya. beklerim ki bu fikrin sahibi arkadaş yarın öbür gün 'biesel' marka kotlarla, 'abidas' marka ayakkabılarla da ses getirsin, yok satsın.
    (bkz: tövbe estafurullah)
  • an itibariyle aşağıdaki hatayı vererek erişimi kapanmış ekşi sözluk klonu.

    ------------------
    bandwidth quota has been exceeded. the web site would work again after 12 hours. members are given an initial bandwidth quota of 1000 mb monthly.

    we offer our members unlimited bandwidth. unlimited bandwidth is granted to sites that are not used primarily for storage, image-only sites, and hotlinking. to request unlimited bandwidth please contact technical support with your web site url. unlimited bandwidth is given under the complete discretion of technical support.

    100 mb free web hosting
    build your own free web site!
    ------------------

    muhtemelen sözlük yazarlarının, en yeni klonumuz nasıl bir şeymiş acaba diye bakmak istemesi sonucu oluşmuş bu hata ile bir daha karşılaşılmayacağı beklenmelidir
  • eksi sozluk'e yazar alimlari acilmis oldugu halde halen daha "kendine ozgu", "orijinal" bir klon yaratma olayi (ne kadar masum olursa olsun) devam ediyor. hep dusunuyorum, "yok caniiim" diyorum, ama hep ayni sonuc cikiyor. her insan tanri olmak istiyor, her insan kendine birsey yaratmak istiyor. ilginc.
  • insanların öğrenebilmeleri için güzel fırsatlar bunlar. bedava hostlarla ya da ucuz hostlarla neler yapılabileceğinin görülebilmesi açısından da iyi bir fırsat. klonlarda ekşi sözlük hakkında en çok rastgeldiğimiz eleştirilerin "reklam aldı abi bozuldu artık eskisi gibi değil" minvalinde olduğunu hatırlayınca bu vesileyle sormak istiyor insan

    bedavaya olmuyormuş değil mi bazı şeyler güzel kardeşim ?

    (bkz: domaindlx)
  • yazan kişinin: "aha şuraya yazıyorum bu sözlük acayip tutacak, ekşiyle birlikte ayakta kalacak tek sözlük bu olacak" şeklinde iddialı konuştuğu fakat dayanamamış an itibarı ile çökmüş sözlüktür.

    pembe arayüzü ile ibnemsi şeyler çağrıştırmaktadır...

    (bkz: bir ruh hastalığı olarak sözlük yapmak)
  • benim gözlerimi kör etmis seydir. insanlar tarafından okunabilenini yapsaydınız ya sunun.
hesabın var mı? giriş yap