• genellikle tiklandigi zaman makinenize dialer, spyware turu programlar yuklemeye kalkan bannerlarda bu tip uyarilar yer alir. amac, suursz kullaniciyi ketenpereye getirmektir..
  • - ahahahahaahaaaaaayyytttt
    - fikret hayırdır delirdin yine ?
    - pohahahahahohohoh
    - fikret labaratuarı terket, gülmen bitince gel yine
    - ay sinirim bozuldu ahahahahahaahah amına kodumun aleti ahahahah
    - fikret çkşarı !!

    (bkz: risk nedir sorusu için mezun olmamak)
  • anti virüs yoksa atarinizde sp2 kurulduktan sonra görülen uyarı mesajıdır. siktiret modu vardır işaretlenince sıkıntı yaratmaz.
  • "yemişim bilgisayarı, sana bişey olmasın" diye kışkışlanması gereken uyarı.
  • iş yerinde yemeğe dışarı çıkıldığı vakit şirket çaycısının sizin arkanızdan gelip bilgisayarınıza çökezlediği andır. explorer sayfası kurcalanır,ama her basışında "ekşi sozluk" diye bir sayfa açıldığı vakit yanlış bastığını sanıp onu kapamadan bir sonraki ve bir sonraki..devam eder bu. hatunun aklına adres satırına birşeyler yazmak gelir en son ve doğru yolda olduğunu anladığı an tıklar adres yerine. anadolunun bağrından kopma türküler dinlenir ilkin sonra daha modern zamanların şarkıları aranır googledan. hayır dinliyosun tamam da neden kaydediyosun .bir de tamam kaydettin onu da anladım da sen tutup gülşenin şarkısını lord of the rings dosyamın içine ne diye atıyosun. herşeyi geçtim rezil olmayı da gülşenle tamam, yahu senin bu bilgisayarla aranda özel bir bağ varda ben mi bilmiyorum, ne tam bakıyor ne de bakmıyormuş gibi, hafif alıcı gözle ama yaralı yaralı bakıyosun bu bilgisayara.

    yerimden kalktığım vakit arkama dönüp bakmadan uzaklaşıyorum ordan çünkü biliyorum bilgisayarım büyük bir risk altında, ve ben oradan uzaklaştıkça o hatun benim zavallı bilgisayarımın bütün kontolünü ele geçirmiş olacak.önce mouse sahip olacak, sonra bütün programlarına *
  • evinize gelirsiniz, laptopunuzu lcd monitörünüze bağlarsınız, kablosuz klavye girişlerini de tamamlar makineyi koyacak yer ararken bir kutunun altına sokuşturuverirsiniz. derken o uyarı belirir "bilgisayarınız risk altında olabilir". virüs programınız tamamen açılmamıştır daha. göz ucuyla makinenin üzerine koyduğunuz kutuya bakmanızla kopmanız bir olur. laptopun üzerinde "risk" oyunu vardır. kutuyu başka yere koyduğunuz anda virüs programınız da tamamen yüklenir ve uyarı kalkar. bir kez daha koparsınız.
  • her gördüğümde "risk sensin" diyerek karşılık verdiğim tuhaf mesaj.
  • mac os x kullananlarin karsilasmadigi mesaj
  • windows'un doğasıyla ilk defa tanışan birisini oldukça şaşırtan mesaj. derhal bütün programlar kapatılır, modem sökülür, bilgisayar power düğmesine basılarak kapatılır ve bilgisayardan anlayan birisine telefon edilerek olaylar aktarılır..
hesabın var mı? giriş yap