• odtü'nün sarı öğrenci taşıt pullarını yıllık 400tl yaparak aşmaya çaılştığı sorunun bilkent'teki hali. çok bilmiyorum açıkçası bilkent'teki park yeri kapasitesini ama odtü'de pullar bu kadar pahalı olmasına rağmen park yeri sorunu giderilememekte. kalabalık yerleşimin kaçınılmaz sorunlarından birisi.
  • (bkz: servis)
  • atılım üniversitesi'ndeki park sorununun yanında devede kulak kalır. bilkent'e ne zaman gitsem gayet güzel çalışan bir park sistemi ve devriye gibi gezen hatta ceza yazan görevlileri var. yemin ederim bizim okulda işletme fakültesi'nden göle kadar arabayı koymak için yer bulunmuyor. zaten boktan olan park sistemini kaldırımla bilmem neyle iyice daraltıp daha da bok ettiler. mühendislik fakültesi'nden hiç bahsetmiyorum bile. zaten okulun neyi düzgün ki bunun düzgün olmasını bekliyorum, hata bende.
  • ülke gündemine düştüğü anda bomba etkisi yaratmış, milli güvenlik kurulunun acilen konuya çözüm amacıyla toplanmasına sebebiyet vermiştir. ironidenanlayanbilkentliaranıyor.

    edit: alındıysan cidden kıyamam bak.
  • park sorununu gidermek için acilen eylem planına geçilmesi gerekilen okul. hemen tavsiyelerimi ileteyim, öncelikle bildiri basın daha sonra toplanın hep beraber ve öğlen yemek saatinde yemekhaneyi filan (restorant da olabilir bilemedim bak şimdi) kapatın aranızdan bir sözcü seçin sandalyeye çıksın sorununuzu orada okuyun ve herkesi büyük bir eylem için dışarı davet edin. alkışlar ve sloganlar eşliğinde işte yuhalamacalar pankartlar filan rektörlüğe doğru yürüyün. çok gaza gelirseniz boyalı yumurta atın. ha bide yanınızda limon götürün mutlaka kesilmiş ve cepte hazır olsun. ya da durun ! unutursunuz siz şimdi, yakın üniversitelere gidin orada ki eylem yapanlardan ders alın. neden eylem yapıyorlar, nedir mevzu, eylem nasıl yapılır, milletin derdi neymiş gibi açık kaynak kod olan insanlardan yararlanabilirsiniz.
  • bir kere olsun arkadaşlarımdan duymadığım sorundur, mescit otoparkının ta en köşesinde de olsa mutlaka bir yer bulurlar ve arabalarını park ederler. he yürümek sorun tabi oradan, ondan bu şikayetler. bir de 1 kilometrelik tunus kuyruklarına ben hiç rastlamadım azizim, bilkent servisleri de beni hiç mağdur etmedi. zaten mağdur olsan ne olucak, bineceksin taksiye ve parayı ödemeyi okul taahhüt ediyor zaten. velhasılı kelam bu serzenişi yapanların da bu serzenişe şımarıklık olarak bakanların da ayrı ayrı haklı oldukları noktalar var.
  • gereken cevapların verildiği sorun..

    o değil de sözlüğe niye taşınır la bu.. "rektör bey burayı okuyorsan.." anlamadığım şey bu, napak yani senin otopark sorununu? bizim mahallenin de kaldırımları bok gibi, kantinde çay 60 kuruş ama ben yazıyor muyum, yazmıyorum..
hesabın var mı? giriş yap