• 31 yaşında dünyanın en zengini ilan edilen ve şu anda tahmini 100 milyar dolar serveti olan bill gates mirasını çocuklarına bırakmayacağını o parayla fakirlere yardım edileceğini çocuklarına ise iyi bir eğitim ile sefillik çekmesinler mahiyetinde bir miktar para bırakacağını açıklamış. çocukları da bunu saygıyla karşılamış.

    ben öyle babamın götünü sikerim valla acınam.allah başa vermesin. ne güzel fakir yaşıyoruz.

    detay

    edit: fakir fakir milyar dolarla milyon doları karıştırmışım kusura bakmayın arkadaşlar
  • miras değildir o; miras olsa bırakamazsın zaten..?!
  • bir de amk oğlu madem fakirlere yardım edeceksin microsoft officeden bile bok gibi para istiyorsun önce bunlarla başla bakalım yardıma.

    sanırım ibne pr peşinde!
  • babaları microsoft’u kurdu, artık çocukları işsiz kalırsa format atarlar.

    (bkz: format atılır)
  • belli aralıklarla servetini dağıttığı içindir.
  • hayırsız baba mı? hayırsız evlada zırnık yok mu?
  • biraz düşünülse anlaşılır bu yaptığı. o kadar parayı yönetmek, dünyanın en zengin mirasçısı olmak başta iyi gibi görünüyor ama büyük sorumluluk ve lanet. çocuklarının hayatta bir şeyler yapmasını istiyorsa adam sonsuz olarak kabul edilebilecek parasını olmayanlara dağıtarak hem dünya'yı iyi anlamda değiştiriyor hem de çocuklarının kafayı sıyırmasını engellemiş oluyor. zeka örneği bu işte. bizde olsa "ne babalar var bir kuruş vermedi" denir.
  • adamın "bir miktar" diye nitelendirdiği paranın milyar dolar olmayacağını zannedenleri de göstermiş başlık..

    öyle babanın hiçbir yerine bir şey yapamazsınız efendim.. adam evlatlarına bırakacağı kadar miras bırakıyor zaten.. 'fazlasını' fakirlere bırakıyor.. bundan güzel davranış olabilir mi? hepsini çocuklarına bıraksa "dünyada bunca fakir varken" diye ahkam kesersiniz..
    ben öyle insana çok büyük saygı duyarım.. gerçek anlamda aradığımız duyarlı insan modeli.. gösteriş için değil demek ki yaptığı o sosyal projeler.. merhameti zirve yapan harika bir adam..
    millet kendi çoluk çocuğuna miras bırakmıyor "ben yerim kendi çalışsın" diyor, siz bu adama fakirlere öldükten sonra bile yardım ediyor itin g.tüne sokuyorsunuz..
    sonra da fakirlikten ölen çocukların haberlerini izleyip duyar kasıyorsunuz..

    o microsoft adı altında sizlere bıraktığı miras da gözünüze dizinize dursun inşallah.. ölürken keşke bütün yazılımları da beraberinde götürebilseydi de sizde ebenizi tersten görseydiniz..

    tanım: dünyada görebileceğiniz en merhametli insanin insanlık göstergesi olan haberi..
  • "bir miktar para" lafini duyunca icgudusel olarak "arti holosko" diye tamamlayasim geliyor.

    saka maka benimki oyle birsey yapsa vallahi baba maba demem saglam kufrederim...
  • lan ne varyemez adamsın amk bill gates'i. senin gibi babanın taa ..
hesabın var mı? giriş yap