• yasanabilecek en guzel sokaktır. burda insan mutlu bir cocukluk gecirir, sabahları uyanınca huzur duyar, kendini evde hisseder. bırakıp gitmemek lazımdır bu sokagı. gidilirse de geri dönmelidir.
  • kağıthane emniyet evleri mahallesinde bir sokaktır. emniyet caddesini buhara sokaka bağlar, eli sokak ve semerkant sokaklarla kesişir. dubai towers istanbulun tam karşısından girilir
  • üsküdar bahçelievler mahallesinde girişi mescidi aksa camii yanından olan çıkmaz sokaktır
  • zamanında burada bir teras dairesi kiralayacaktım ama ev sahibiyle anlaşamadık. nedense ankara'nın en güzel sokağı olduğunu düşünürüm ve o zamandan beri düzenli olarak bu sokaktaki teras ilanlarını takip ederim. aslında çevresindeki b ile başlayan diğer sokaklardan önemli bir farkı yoktur ama tamamen sebepsiz yere billur sokağı daha çok seviyorum. adı da bir garip. b harfiyle başlasın diye bütün şartları zorlamışlar.

    çok halüsinatif bir sokaktır aynı zamanda. mesela sabahın beşinde sarhoşsanız, "buralarda bir tunalı olacaktı" diyerek arabayla varuna'nın oradan billur'a dönüp güniz -> bilir -> billur -> güniz -> bilir -> billur şeklinde 15 tur falan atıp noluyor lan diyebilirsiniz.

    yine bu sokağın başka bir yerinde de güzel güzel ilerlerken karşınıza laps diye merdiven çıkar. böyle de esrarlı bir yerdir. altı komple yatır der eskiler.
hesabın var mı? giriş yap