• pac-man dunya sampiyonu.6 saat boyunca hicbir nokta,mavi yaratik ve bonus kacirmadan.hic can kaybetmeyerek 3,333,360 gibi bir rekora imza atmis.baska bircok oyunda rekorlari var.ailesinin restoran zincirinde calisiyor.pac-man de oldugu gibi aci sos ve tavuk kanati konusundada en iyi olmaya adamis kendini.aci soslari dunya capinda satiliyormus.kendine has bir goruntusu olan bir adam billy mitchell pac-man de mukemmel oyunu yapmak ve aci sos krali olmak ona yetmemis anlasilan.kendisine hayatinizda basarmak en uc noktaya geldinizimi hep basarmak istediginiz o seyi basardinizmi sorusunu soran bir gazeteciye "hayir" cevabini vermis.
  • donkey kong dunya rekoru sahibi, the king of kong filminin "kotu adam"i. saclariyla, kasiyla gozuyle, kravatlariyla, sozleriyle benzersiz bir adam. telefonu "world record headquarters, how may i help you?" diye acti; daha ne olsun?
  • 26 temmuz 2007 itibariyle dunya capindaki en yuksek donkey kong rekoruna 1,050,200 puan ile sahip ki$i.
  • regular show'da hakkında bir bölüm vardır. -sanırım- daha sonra başka bölümlerde de gözükmüştür.

    http://www.imdb.com/title/tt1785095/
  • albay billy mitchell,(1879-1936) abd'ye 2. dünya savaşını kazanmasında, en büyük payı olan subaydır. 1. dünya savaşından sonra, hava kuvvetlerini pasifleştirmeye çalışan tutucu yüksek rütbeli subaylara karşı sesini yükseltti için, hem rütbesi düşürülmüş hemde askeri mahkemede(billy mitchell'ın davası filmi.) suçlu bulunmuştur. bu çabaları sayesinde, abd 2. dünya savaşına girerken, elinde modern uçaklar ve uçak gemileri var olmuştur. eğer biatçı bir subay olsaydı, pasifik savaşında roller değişirdi. pearl harbour saldırısını 15-20 yıl öncesinden tahmin edecek kadar öngörülü bir subaydır.
  • japonların pearl harbour saldırısını öngördüğü için ordudan dışlanan amerikan generali. uzakdogu görevi sonrası yaptığı raporda şunlar yazıyordu: " amerikan silahlı kuvvetleri en kısa zamanda özerk bir hava kuvveti birimi oluşturmak zorundadır. japonlar bu konuda ileriye dönük ciddi programlar hazırlamaktadırlar... pasifik okyanusunda tam denetim sağlamak istedikleri anlaşılmaktadır. uygun ortamı yakaladıklarında japon hava gücünün pearl harbour'a bir saldırı yapması yadsınamaz bir gerçektir."

    amerika da pearl harbour saldırısından sonra japonyayı vurmaya mitchell'in adını taşıyan b-25 mitchell uçaklarıyla gitmiştir.

    öldükten sonra general rütbesi ve kongre altin madalyası verilmiştir.
  • sahtekar desen fazla delüzyonel, delüzyonel desen kafası hala sahtekarlıktan nemalanmaya çalışıyor gibi. çok derin batmış. sırf yemin altında yalan söylediği için hapis yatacak herhalde...
  • inanılmaz bir karakter. tarihte daha küçük bir şey için bu kadar büyük bir yalan söylenmemişti. söylediği yalanların %5'ini söyleyen normal biri ülser olur, bu hala kuyruğu dik tutma peşinde. muhtemelen twin galaxies'in satışından aldığı 33 bin dolarlık bir payla ilgili yemin altındayken yalan söylediği için 60 yaşında hapse girecek. hukuki taktikleri de tam türkiye'den çıkma, hakkındaki iddiaları her dile getireni dava ederek yıldırma, dava dosyalarına gizlilik kararı aldırma, kara propaganda. amerikan adnan hoca, ama hedefleri milyon kat daha küçük.

    yaptığı hileleri ve söylediği sayısız yalanları ortaya çıkaranları, özellikle grafik oluşturma algoritmalarını vs. kare kare karşılaştıranları fbi hala işe almadıysa bizim emniyet teşkilatı alsın. bu kadar akademik, sistemli ve titiz bir adam bitirme tarihte görülmemiştir.
hesabın var mı? giriş yap