• protein tozu üreticilerinin, bu tozun zararlarına uyanan orta gelir ve zengin kesimden yeterli satışı elde edememesinden dolayı, son bir hamle ile protein tozunu gelir düzeyi düşük halka kakalanması ve istenilen satış düzeyine getirme hareketi.

    protein tozu zararlıdır. proteine ihtiyacınız varsa doğa da bolca mevcut.
  • şurada incelemesi yapılmış olan protein tozu.

    1 kutu içinden çıkan 5 adet küçük paket halinde satılıyor. 15 tl civarı bir fiyatı varmış. piyasadaki bilindik markalarla servis sayısına oranla kıyasladığın zaman maddi olarak pek bir getirisi yok.

    (bkz: le protein)*
  • "poroteyin tozu zararlı reororero" amiplerinin protein tozu kullanıcılarından daha hızlı damladığı bir başlığın açılmasına sebep olmuştur. aptal herifin argümanı da şu:

    "protein tozu üreticilerinin, bu tozun zararlarına uyanan orta gelir ve zengin kesimden yeterli satışı elde edememesinden dolayı, son bir hamle ile protein tozunu gelir düzeyi düşük halka kakalanması ve istenilen satış düzeyine getirme hareketi."

    vov bravo bruh. büyük resmi gördün. mesela bim gibi, kar odaklı bir kuruluşun kar edeceğini düşünerek bu ürünü satışa açması olamaz sebep. gelir düzey düşük halka kakalamak aynen. istenilen satış düzeyi evet. geçenlerde bim'de iphone x satılıyordu. neden? toplumun üst ve orta tabakasından yeterli satışı elde edemeyen apple cihazlarını fakirlere kakalayacaktı dimi aynen.

    "protein tozu zararlıdır. proteine ihtiyacınız varsa doğa da bolca mevcut."
    bulunma durum eki olan "-da" bitişik yazılır, yani doğrusu şöyle: doğada*
  • protein tozu zararlıdır diyen ve kendisi ile eşit zeka düzeyinde olan profesör kılıklı ibnelerin açıklamalarını kanıt olarak gösterenlerin,protein tozu kullananlardan önce damlamasına neden olan olaydır.
  • servis başına fiyatı 2tl civarı olsa, oradan bayağı ekmek yerlerdi. ancak mevcut fiyat ile(5 li paketi 15 tl) bu iş zor..
  • whey protein peynir altı suyundan elde edilir. spor yapan bir çok doktor bu proteini kullanır ve tavsiye eder fakat bazı ultra bilgili vodkacı yazarlar hiç bir kanıt sunmadan protein tozu zararlı içmeyin deyip başka bir entryde alkolü neden içtiğini anlatır. ilahi komeddyaa
    arkadaşlar günlük almanız gereken belli bir protein miktarı vardır, spor yapıyorsanız kesinlikle protein eksikliğini gidermeniz gerekir yoksa gelişemez aksine kas kaybı yaşarsınız. eğer protein ihtiyacını, amino asit ihtiyacını tamamlayamazsanız protein tozu ile bu eksiği giderebilirsiniz.
    -
    şekerli hazır gıdaları yerken,
    trans yağlı, kanser yapıcı, nasıl yapıldığı belli olmayan hazır gıdaları tüketirken,
    alkolü, sigarayı gırla götürürken, protein tozu zararlı içmeyin. (kaynak götüm). diyen insanlara aldırış etmeyin araştırın arkadaşlar, malum çağ bilgi çağı, bilgiye erişim çok kolay.
  • hala satılıp satılmadığını merak ettiğim ürün.
  • yarın alıp deneyeceğim. hangi aroma olduğu yazmıyor, %63 oranında protein varmış. şeker oranı falan da makul ise alınabilir.

    edit:

    bugün spordan önce denedim. çikolata aromalı. nesquik tadına benzer bir tat var daha şekersiz hali denebilir. bence alınabilir.

    protein bar, enerji içeceği falan da çıkarmışlar hepsi aynı raftaydı dileyen bakabilir. içinden ölçek çıkmıyor bilginiz olsun.
  • bimin durup durup aklına gelen olay.

    şimdiki ismi "performans" .

    100 gramında;
    6,2 yağ
    10,1 karbonhidrat
    4 şeker
    10 lif
    63,2 protein
    2 tuz
    4,5 isolösin
    6,1 lösin
    4,2 valin
hesabın var mı? giriş yap