• 2 haftadır güzel bir yükseliş trendinde olan kripto para
  • zannımca nisan 2018 de 50 dolar ı aşabilecek coin. binance ın kripto dünyasında artan popülerliği ile kendisine ait kripto parasının da popülerliği artacaktır. fee olarak %50 indirim yapması da bu tezim de büyük pay sahibi.

    insanların yatırım yaparken en çok ihtiyaç duydukları şeylerin başında güven duygusu geliyor. binance adı altında bu paranın yeni yatırımcılara güven pompalayacağını düşünüyorum. tabii ki ytd.
  • aslında hatrı sayılır bir miktarda alıp binance hesabında durmasında fayda var. 2 dolar seviyelerindenken bundan 100 tane falan almıştım ben. sonra 3'e yaklaşırken çoğunu bozdurdum. şu an hem usd'ye karşı, hem de btc'ye karşı yükselişini sürdürüyor. binance'ın marketteki kullanım oranı arttıkça o da yükselecek gibi gözüküyor. bnb ile yapılan işlemlerde masraf daha az kesildiğinden herkes ufak da olsa hesabında binance coin bulundurmak zorunda kalıyor. haliyle belki sizi zengin etmez ama ufak da olsa kar getiren alt coinlerden birisi olabilir.
  • çok fazla al sat yapıyorsanız tavsiye ederim , fee olarak oldukça daha az düşündürüyor al, sat ve iptallerde.
  • trade yaparken 50% komisyonu indiriyor diye alıp kenara attık, şu an çılgın atmakta. 4 tane almıştım 33.000 iken, şimdi 62.500'den sattım geri. 30'lara inince tekrar alırım. neye niyet neye kısmet.
  • beni yatırım yapıp yapmama ikileminde bırakan koin. yükseliyor efendim durduramıyoruz.
    sadece kendi sitelerinde satılıyor oluşu düşündürüyor işte insanı.
  • çılgın gibi yükselmiş ve aldığım fiyatı 2ye hatta 2.5'a katlamış coin. ulan komisyon buradan gitsin diye aldığımız coin her şeyin çakıldığı süreçte en büyük kârı getirdi olaya bak :) aslında biraz vizyon olsa devamlı üye sayısı artıyor burada belli ki bnb de orta vadede stabil olarak yükselecek diye daha çok alırdım ama biz varsa yoksa uçacak kaçacak diye 1er cent oynayan coinleri kovalayalım.
  • şu anda 11 doları zorluyor. o sınırı da aşarsa 13 doları görür gibime geliyor.
  • kendisini 32600'dan alip 3 gün önce 38600'dan satınca ohh bu iyi oldu diyordum, şuan 66000 seviyelerinde ki bu arada btc de değer kazandı yani tutanlar çok iyi kazandı.
  • kisaltmasi bnb olan kripto para birimi. binance'in resmi para birimi de denebilir. bilmeyenler icin binance cin merkezli en buyuk exchange sitelerinden biri. saniyede 1.4 milyon transaction'a imkan verebilen bir kapasitesi var.

    binance'in bu coini kullananlardan %50 daha az komisyon almasi bu coini en cok kullanilan coinlerden biri yapti ve degeri de gittikce artiyor. binance kullaniyorsaniz yatirim amacli olmasa bile daha az komisyon odemek icin kesinlikle kenarda kosede bir miktar bulundurmaniz gereken bir coin. nasil alinacagini bilmiyorsaniz (bkz: #73068700)
hesabın var mı? giriş yap