• gerçekten mucizevi bir üründür.

    yüzyıldır bin tane şeye allerjisi olan şahsım için ortamlari dezenfekte etmek var olusumdan beri zulümdür. ağiz burun kapatılır, nefes bile tutulur ama yine de o dezenfektanlar girip tıkar insanı o günü iptal gibi düşünün. ınsan hayatı temizlik günlerinin kalitesiz geçmesi için oldukça kısa.

    her neyse bu zat-ı sahanelerini denedim ve nefes alıyorum, nefes alıyorum diye dağlara taşlara bagirasim geldi.

    şunu akıl eden muhendisten, fabrikasında çalışan insana hepsine binlerce teşekkür.
  • çamaşır suyu olmadığı için hiç bir virüsü öldüremeyen ve hijyen değil olsa olsa sabun-su kadar temizlik sağlayacak oksijenli yüzey temizleyici.
    klor zaten hijyen sağlayan ajan, o da bunun içerisinde yok.
    (bkz: sodyum hipoklorit)
  • aldım kullandım çok beğendim.içerisinde hidrojen peroksit var yani eskiden bildiğimiz oksijenli su.ellerimde de koku bırakmadı ve diğerleri gibi kullanırken nefesimi kesmedi.güzel düşünmüşler,pazardaki boşluğu görmüşler bence
  • klorsuz ve ağartmayan "çamaşır suyu" üreterek piyasadaki büyük bir eksikliği dolduran temizlik ürünü. (%3-%6 derişimli hidrojen peroksit antiseptiktir.) sanırım satışları da fena değil, reyonları masmavi dopdolu ve bir çok çeşidi var.

    fakat daha niş bir kitleye yönelik bunun bir de parfümsüzünü yapsalar çok makbule geçecek. kokusu sodyum hipoklorit kadar kötü değil, ama bunun da parfümüne katlanamıyorum. peroksitli yüzey temizleyicinin hem klorsuz hem parfümsüz olması için illa 2 litresine 50 lira verip amerika'dan ithal olanı mı alalım?

    hatta hayat kimya biraz uzay'dan* örnek alıp bu organik morganik kıl tüy yün vegan olaylarına girse iyi sükse yapar.
  • mucize gibi ürün bu yeminle. halıya dökülen şarabı falan bana mısın demeden çıkardı. halıya değil de şaraba üzülmüştüm zaten ama neyse. kokusu biraz ağır sadece. bir de beyazlarda işe yaramıyor, onlara klorak lazım.
  • bok gibi.

    (bkz: edit) domates lekesini çıkarmadı. çamaşır suyu diye satmayın şunu adiler.
hesabın var mı? giriş yap