binnur kaya
-
takdire şayan performansını her yapımda görebildiğimiz, çatlak insan.
-
geleceği parlak tiyatrocu insan. kaynanalardan charlieye, dis kapinin mandallarindan baba evine oynadigi her rolde akilda kalmayi basarabilmiş ilginç mimik insani.
-
şu sıra bekarlar isimli dizide oynayan komik kadın
-
en komik kadınlar sıralaması yapılsa hayli iyi bir derece elde edebilecek insan. o yüz, o ses ...
-
baba evi ve benimle evlenir misin'de de oynamis, bu dizilere de degisik tatlar katmistir.
-
1996'da hho'da bahar noktası adlı oyundaki rol arkadaşım müzeyyen, şu anda çarli'yi seyrederken aklıma gelen özlenilesi sıcacık şahsiyet.
-
mükemmel bir oyuncu.şu sıralar yabancı damat isimli dizide oynuyor.gerçekten hayranlıkla izliyorum.
-
çarli'de afakan'a abayı yakmış gündelikçiyi oynamıştı. neredeyse tüm rollerinde aynı mimikleri ve ses tonunu kullanır.
-
kendisini es zamanli olarak ilk kez bana bir seyhler oluyor ve yabanci damat'da kesfettim, kizdim da sonra nasil daha once fark etmedim diye. ben simdilerde ortalikta olmayan gunay karacaoglu'nu o komik kiz alaninda tek zannediyordum, degilmis meger, tas gibi bir tane daha varmis...
-
karin kaslarima mekikten daha iyi gelen hatun....o mimikler..o bakislar.. öldürüyor gulmekten.....el ustunde tutulmasi gereken bir oyuncu kesinlikle....