• biogaia bebekler için… içinde kımıl kımıl canlı bakterilerin olduğu bir hülasa. and dağları’ndaki bir abladan almışlar o bakterileri, daha doğalmış. ne işe yarar derseniz, çocukları zır zır ağlatan gaz sancısı problemini çözüyormuş… bebeğim çok ağlıyor diyorsanız, kullanın gitsin!
  • günde 1 defa 5 damla ağızdan alınan probiyotik.
  • bir eczacının önerdiği ilaç, çocuk için olduğunu sanarak tavsiye etmişti ama, kendim için lazım diyince, yine de bir deneyin dedi. yeni çıkmış, hatta gaz sancısıyla ilgili son çıkan ilaç buymuş.
    stresten kaynaklı gaz sancım yüzünden denemediğim ilaç kalmamıştı. şimdi bu ilacı yanımdan hiç ayırmıyorum. çok işe yarıyor. bir bebek değilim ama bu ilaç sayesinde bebekler gibi uyuyorum.
  • bağırsak florasını düzenlemeye yarayan sıvı probiyotiktir.
    tam bir gaz ilacı sayılmaz. zaten bebekler de yalnızca gazdan ağlamaz. biogaia ya da başka bir ilaca umut bağlamayın. ancak özellikle sezaryen ile doğan bebekler doğum yolundan almaları gereken probiyotikten yoksun kaldığından doktorlar kullanılmasını öneriyor. ayrıca yetişkinler de kullanabilir tabi.
  • her 5 damlasında 100 milyon aktif liyofilize lactobacillus reuteri kültürü içeren, yeni dogan ve yetiskinlerde kullanılabilen rahatlatıcı.
  • emziren anneler alınca sütlerinde doğal olarak bulunan l. reuteri miktarı artıyormuş. bebeğinize verirken bir yandan kendiniz de almayı düşünebilirsiniz. reklam gibi oldu ama, gerçekten bağırsak florası düzeltmekte çok etkisini gördüğüm bir bakteri bu.
  • son kaka bükücü.
  • defalarca mide rahatsizligi gecirmem sonucu kullanmaya karar verdigim ilac/destek. cigneme tableti olarak satin aldim, ancak (yurtdisinda satilan) paketin icinde 100 adet bulunuyor. her bir tablet 100 milyon bakteri iceriyor. bakteri kelimesi tekrar midemi bulandirmadi degil, ama toplamda 10 milyar bakterim oldu, ufak bir ordu sayilir.

    ınternette 10`luk tablet seklinde satildigini ogrendim. bu nedenle 10 adet kullandiktan sonra organlarimla bir durum degerlendirmesi yapip, ozellikle bagirsak arkadasimizin baskanliginda, biraz ara vermeyi dusunuyorum. 10 gun sonra tekrar burayi guncellerim.
  • benim bebegimde gaz problemini çok büyük seviyede halletti. ancak her bebekte ise yaramayabilir. biz bir yan etki görmedik.
  • eşşek yüküyle prim ödediğimiz sevgili sgk'mızın karşılamadığı bağırsak düzenleyici ilaç. sgk'nın karşılamış olduğu metsil damla ise işe yaramaz ve dişlere zarar veren bir ilaç olduğu eczacılar tarafından söylenmektedir.
hesabın var mı? giriş yap