• bausch & lomb firmasının lens solüsyonlarından biri.
  • aynı firmanın ürünü olan renudan daha iyi olduğu düşünülen bir lens solüsyonu.
  • birçok lens solüsyonu denemiş biri olarak, diğerlerinden (bkz: solo care aqua), (bkz: opti free express) gözle görülür bir şekilde üstün olduğunu düşündüğüm yeni bir solüsyon.

    bausch & lomb'u bir şekilde öveceğimi hiç düşünmezdim ama, sanırım bu solüsyonla iyi bir şey yapmışlar.

    söylediklerine göre içinde gözyaşında bulunan bazı maddeler varmış, bu sebeple kurumayı daha iyi engelliyormuş. içini dışını bilemeyeceğim ama bu solüsyonu kullandığımdan beri gözlerimin daha az kuruduğunu söyleyebilirim. ayrıca normalde bir ay kullandıktan sonra rahatsız etmeye başlayan acuvue oasys lenslerimi de 40 gün önce değiştirmeme rağmen fazla bir rahatsızlık hissetmiyorum.

    velhasıl kelam biraz pahalıdır. ben en ucuz kargo dahil 18 liraya bulmuştum 300ml'lik şişesini ama lenslerin değiştirme sıklığını azaltarak kara geçecekmişim gibi duruyor. ayrıca şişesi ve lens kapları çok karizmatiktir.
  • şöyle söyleyeyim. göz kuruluğu sebebiyle denemediğim lens, denemediğim solüsyon kalmadı. bugüne kadar hissedilir derecede farkı lenste focus night and day'de bulmuştum. solüsyonda "lan solüsyon ne kadar değiştirebilir ki?" düşüncesindeydim. lakin, beklentilerimin çok ama çok üzerinde bir konfor sağladı. böyle yağlı gibi bir doksu var. kaygan yani baya. o yüzden gözde inanılmaz rahat duruyor. fiyatı da uygun. ben 300 ml şişeyi kızılay'da 20 tl'ye aldım. daha da başka solüsyon kullanmam. bu arada evde açılmamış bekleyen 2 şişe eşantiyon opti free var. kendisini kullanılmış lenslerimle beraber kontrollü deneylerimde kullanmayı düşünüyorum. çünkü artık bio-true'dan sonra başka işe yaramaz.
  • bugün elime bir adet tester'ı geçen lens solüsyon. bausch & lomb'un lenslerin'den dolayı çektiğim ızdıraptan sonra denemeye gönlüm el vermiyor.
  • 7-8 senedir lens kullanan biri olarak denediğim en iyi solüsyon diyebilirim. içinde ne var ne yok, herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum; ama son 1 yıldır lenslerimle ilgili oluşan sıkıntılarımı (kuruma, batma, taktıgım anda rahatsızlık hissi vs gibi) bir anda tak diye kesmiştir.
  • solo care aqua'nın pabucunu dama atan lens solüsyonudur.
  • renu faciasının aksine gönül rahatlığı ile alınabilecek kaliteli solusyon
  • lenslerin gün içinde kuruması durumunda, göze birkaç damla damlatarak sorunu çözebiliyoruz. aynı işlemi diğer solüsyonlarla yapınca yanma oluyor. (bkz: renu)
  • lenslerin dinlendirildiği diğer solüsyoların aksine, sabah erken lens kullanımlarında göz yanmasına sebep olmayan solüsyon.
hesabın var mı? giriş yap