• neredeyse çıktığı ilk günden itibaren kullandığım saç dökülmesini önleyici bitkisel şampuan. belli aralıklarla kullanıyordum kendisini . saçlarımın dökülmesi durdu aynı zaman da kalınlaştı. fakat son 1 senedir bozuldu nasıl olduğunu anlamadım. şu yeni çıkardığı kırmızı seriyi de kullandım ama saçımın dökülmesi durmadı . artık hiç bir etkisi yok ne eskisinin ne yenisinin. bu durum sinirlerimi bozdu çünkü yıllardır bu şampuan sayesinde saçlarım sağlıklıydı . şimdi aşırı dökülme yaşıyorum. tekrar bu şampuana da şans vermek istemiyorum. lafın kısası ne olduğunu anlamadığım şekilde işlevini yitirmiş bitkisel şampuan.
  • serum ile beraber uzun yıllar kullandım. saça parlaklık ve canlılık veriyordu. o kadar.
    sözün özü, şampuan ile saç dökülmesi önlenseydi saç ekim sektörü biterdi. yedirmezler yani. olan saçınızı korur biraz ama dökülecekse dökülür.

    tek bir şey dışında. ama artık nereden bulacaksınız şimdi o hatay yöresinin gerçek yılan yağı'nı. aah ah.
  • saç dökülmesi problemim yok aksine maşallah bayağı hacimli kalin telli saçlarım vardır.sadece birkaç senedir bilindik tüm markanın şampuanları el ve ayaklarımda kaşıntı yaptığı için biraz daha doğal ürünler kullanayım dedim ve bioxcin sampuan ve yaninda bir de yag bakimini aldim.
    saclarima harika geldi. hissediyorum yani guzelligi.yanliz bir problemim olustu yaklasik 2 haftadir saclarim tutam tutam ellerime geliyor..allah allah dedim niye ki?bana mi oyle geliyor yoksa saclarim dokuluyor mu?bu arada 2 hafta once bir sampuan daha aldim isirgan ozlu bir kac kez de onu kullanmistim.ben ki hayati boyunca sac dokulmesi problemi yasamamis bir insanim ve gecen hafta saclarima esasli bir yumurta bakimi yaptiydim.yani tamamen sacma saclarimin dokulmesi.acaba yeni aldigim sampuandan mi diye emin olamadim.cunku bioksinden hic suphelenmiyorum.
    oyle ki nette bakayim bitecek yakinda ucuzundan bulur tekrar alir miyim diye dolasirken bioksinin saclari doktugunden sikayetci olanlari okudum...
    burdan yazip uyarayim ben kutuyu atiyorum.arkadaslar benim saclar oyle kalin tellidir ki benimkini dokuyorsa sizinkinin agzina sicar demedi demeyin.
  • yeni bir altcoin mi cikti diyerek girdigim baslik.
  • saç dökülmesini engelliyor ama şampuan felan değil. son çare olarak bunu kullanın. ayrıca saçınızı yıkarken öne eğilin başka yerinize değmesin yoksa kıl yumağına dönebilirsiniz.

    edit: kullanmayın bok gibi. bok gibi şampuan demedim bak çünkü şampuan bile olamaz bu.
  • 2 gün önce eczaneden aldım. tek tük dökülmelerim var psikolojik olarak rahatsız ediyor beni. 2 günde etkisini hissettim böyle devam etmesini umuyorum.
  • 6 ay bu bioxcin ürünlerini kullanacağınıza 6 ay boyunca kül suyu ile yapılmış bol zeytinyağlı ve defne sabunu kullanırsanız saçlarınız daha sağlıklı olur. saç çıkar mı çıkmaz, dökülen saçlara elveda deyin zaten. olanlar güçlenir hepsi bu.
  • kullandım çıktı , bıraktım döküldü , bu kadar net .
    her gün sabah akşam o yağlımsı sıvıyı kafaya sürmek çok uzun süre dayanamayacağım bir dertti , kelliği tercih ettim
    karar sizin .
  • kullandığında saçı çıkmayan ancak sırt ve kalça bölgesinde yoğun miktarla kıllanma olduğunu söyleyenlere rast geldiğim ilacımsı.
  • saç çıkarttığı söylenen şampuan markası.

    uzun süreli kullanımlarda kaşıntılara neden oluyor. dihidrotestesteron hormonu üzerinden böyle bir yan etki yaptığı söyleniyor.

    ayrıca uzun süre kullanan ve saçı kepeklenmeye yatkın olanlarda devasa bir kepeklenme oluyor. yapmışsınız bari kepeklenmeye karşı etkili bir şey yapsaydınız.
hesabın var mı? giriş yap