şükela:  tümü | bugün
  • az önce testi pijamalarıyla koltukta oturan karıma uyguladım. bakire çıktı.

şimdi içeride uyuyan 6 aylık kız çocuğunun kime ait olduğunu bulmaya çalışıyoruz...
  • makara yok.

bunun kesin bir yolu var gençler.
    doğuştan değilse eğer; bakire kız adım atarken ayakları dosdoğru ileriyi gösterir. şekil: ı ı
    bakire değilse yanlara açıktır. şekil: v

çevrenizi gözlemleyin ve öpün bu eli.
  • neresine baktığınıza göre kesinlik oranı artan kavrama anıdır.
    labia'yı aralayıp içeri bakıyorsanız, bi' bakışta anlamamanız için sebep bulunmamakta bence.
  • (bkz: bir bakışta adamın gerizekalı olup olmadığını anlamak )
  • ne bakışmış mınak goyım dedirten kuvvetle muhtemel sadece süperman'in sahip olduğu x-ray görüşü ile mümkün olan durumdur eşi dostu buldukça kendisinden istifade edeceklerdir olası muhabbetler ise.

- dostum çaktırmadan bi baksan yırtık pırtık olmasın?

+ zar tamam da anüste basur, kalın bağırsağı da genişleme var baya.

- yapma ya son zamanlarda diyordu zaten sürekli kabızım diye demek ki basura çevirdi.

+ sorun yok bro gözlerimden atacağım lazer ışınları ile basuru götünden söküp atacağım.

- kızlık zarı? zara bir şey olmasın?

+ korkma adamım zarı esnek bir şey olmaz...
  • evlenerek yasal olarak taciz edilecek kiz cocugunun yasi konusunda alt sinir tanimayan pedofili heriflerin buldugu bahanedir.
  • + g'yi kaç alıyor?
    - 9,81
    + kesin yollu kanka.
  • universitede bizim bir ust donemde bir herif vardi, bir bakista hanimlarin anal sex yapip yapmadigini anliyordu(!) tahmin edebileceginiz uzere bunu da bu kadar kibar bir sekilde dile getirmiyordu.

bazi degisik arkadaslarimizin degisik takintilari var, insan oglu cesit cesit.

bir bakışta kızın bakire olup olmadığını anlamak isteyen arkadaslar ayni zamanda gorunmezlik ozellikleri olsa bunu ilk once dikizlemek icin kullanacak arkadaslar.
  • bununla mümkündür.
hesabın var mı? giriş yap