• alkolün etkisiyle yükselen bünyelerin çevresindekileri dumur edecek şeyler söylemeleri ya da yapmaları sonucu oluşan durumlardır. örnek olarak:
    barda bir gitarist, bir klavyeci ve bir bateristten oluşan grup sahnede güzel güzel çalarken** birinin dj akmandan istek yapması.
  • acele kalkmak zorunda kaldığınız için sadece bir yudum aldığınız biranızı, garsonun bir süredir kestiği bir kıza götürüp "bu da benden olsun" demesi.
  • ağzıyla içmeyi bilmeyen birinin silahını çıkarıp, masa arkdaşını vurması.
  • periyodik olarak buluşan arkadaşlar o akşam bardadır..ancak bu sefer içlerinde bir sıkıntı vardır, çünkü aralarından birinin doğum gününü unutmuşlardır ve o kişi tam olarak karşılarında oturmaktadır..

    içmeye başlanır, gece gayet şen şakrak gitmektedir..

    derken saat 00:00 olduğunda yan masada flaşlar patlamaya başlar, yanar dönerli bir pasta masaya gelirken herkes hep bir ağızdan "mutlu yıllaaaar sanaaaa.." şeklinde tempo tutmaya başlar..

    bütün bunların ve alkolün etkisiyle yerinden fırlayan x :

    - sürpriiiiiz, mutlu yıllaaaar sanaaaaa, mutlu yıllaaar sanaaaa..biz bunu senin için ayarladık, di mi arkadaşlar, biraz geç oldu ama kusura bakma..

    yan masanın bakışları...

    - arkadaş biraz fazla kaçırdı kusura bakmayın..

    hesap ödenirken ;

    x: aaa bak havai fişekler patlıyor, ulan değerimizi bil senin için şu yaptığımız organizasyona bak beaa..

    gece erken bitmiştir..
  • delireaz kişisi arkadaşlarıyla dorockta şirin şirin oturmakta, bir yandan biralarını yudumlarken bir yandan da göz ucuyla ekranı gözetlemekte, müzik ile kendilerinden geçmektedirler..bu arada delireaz "nasıl yaaa" nidasıyla ekrana kilitlenerek kahkahayı basar, diğer 3 kafa da ekrana döner
    media playerın altında açılmış olan bir word penceresinde "seko benzin bitti acil mazot hesabıııııııııııı" yazmaktadır
  • 4 kisilik bir erkek grubunun "cumartesi gecesi avi" cercevesince ayni hatuna sabit 15er dakika arayla yazmasi, hepsinin teker teker reddelisinin ardindan hatunun yanindaki diger hatuna yine ayni zaman araligi birakilarak, ayni sirayla asilmalari dumur otesi bir olaydir. zira, "2 saat icerisince avi urkutmeden yapabilecegimiz maksimum atisi yapmamiz lazim arkadaslar" diyerek av plani mi yapilmistir, orasi hala muammadir. bardaki bilimum insan, olayi romantik-komedi ya da saturday night live tadinda izlemistir, delikanli grup halka malolmustur.
hesabın var mı? giriş yap