• oyuncu alper türedi'nin ve eşi pınar türedi'nin başlatmış oldukları sosyal sorumluluk projesidir. lösemi hastası çocukların bir nebze de olsa yüzünü güldürmeyi hedefleyen ve bunda emin adımlarla ilerleyen bir oluşumdur.

    para transferi yoktur. ihtiyaç ne ise o temin edilip alper türedi'ye kargolanmaktadır. o da ihtiyacı olan çocuklarımıza iletmektedir.

    facebook grubu
  • az önce radyo'da "alper türedi"nin ağzından dinlediğim oluşum.çok hoşuma gitti ve etkilendim.facebook adresinden sayfaya katılımımı an itibariyle yaptım.
    elimden geldiğince yardımlarda bulunmak istiyorum.
    böyle adamlara helal olsun.
    alın size umut ışığı çok bilmiş ekşici tayfası
  • ...
  • cnn türk'te yayınlanan bir çok ünlü ismin katıldığı bir kamu spotu hazırlamışlar ve seslerini daha çok insana duyurabilmişlerdir.

    https://www.youtube.com/watch?v=uewh2-pdq4s

    yapılan organizasyon ve çalışmalar ilk entryde verilen facebook sayfasından takip edilebilir.
  • daha önce böyle bir şeyden haberim yoktu. az önce haberlerde denk geldim, gözlerimin dolmasına engel olamadım. düşünen aklınıza fikrinize sağlık alper türedi. kesinlikle iyi niyetlerle kurulmuş. o minik, dünya tatlısı çocukların bir gülüşünün dünyaya değdiğini unutmayan herkese teşekkür etmeli. bağış yok, sadece bir çocuğun dileği oluyorsunuz. değmez mi bir gülümsemeye?
  • bir oluşum düşünün hiç bir çıkar, kar gözetmeden sadece yardım amaçlı kurulmuş, çocuklara mont, ayakkabı, oyuncak alarak bile yardım edebiliyorsunuz, son birkaç ay içinde bu grup hakkında olan farkındalık okadar arttı ki, giderek büyüyor, facebook hesabı olan herkesin 1 dakikasını ayırıp bakmasını öneririm, dünyada hala iyiliğin, merhametin var olduğunu hatırlatan insanlar bunlar.

    edit: imla
  • (bkz: #64540504)
  • http://www.birdilegimvar.biz.tr/

    böyle de bir siteleri var. geri dönüşüm amaçlı cep telefonu, laptop, tablet gibi cihazları topluyorlar. buradan elde edilecek gelirle lösemili çocukların aileleri için konukevi yapılacak. bunun üzerine evi bi dolaştım, 7-8 tane eski telefon buldum, yarın kargoluyorum. buarada telefonların bozuk ya da sağlam olması, ya da modeli fark etmiyor.

    edit akbayram: biz ptt kargo ile gönderdik telefonları. gönderirken bataryaları telefondan çıkarmak gerekiyormuş. göndermek isteyenlere duyrulur. sonra ptt köşelerinde şişip sıkışan bataryaları çıkaramayabilirsiniz.
  • varlığından bugün haberdar olduğum harika oluşum. hala bir şekilde kullanılabilir olduğundan (depolama, indirme vs işleri için) geri dönüşüme vermek istemediğim laptopım ve yine geri dönüşüme gidecek olan laptopla birlikte götürürüm diye uzun süredir kenarda beklettiğim ekranı kırık telefonum böyle güzel bir şeye çok ufak da olsa destek olmamı sağlayacağı için çok mutluyum. kurulmasında, sürdürülmesinde, duyurulmasında emeği geçen herkesi candan kucaklıyorum.
  • bayram öncesi bağış yapmak için çok uygun bir dernek, oyuncu alper türedi minik çocukları mutlu etmek için elinden gelen tüm çabayı gösteriyor.
hesabın var mı? giriş yap