şükela:  tümü | bugün
197 entry daha
  • herkesin zevki farklıdır. kendimle barışık bir insanım bunun için canımı sıkacak değilim.

kendimi seviyorum başkası yakışıklısın veya çirkinsin demiş açıkçası umursamıyorum. kendinize güveniniz olsun.

bir kadına çirkinsin diyemem. gözüme güzel gelmese bile bunu kendime yakıştıramam. sonuçta bu duruma üzülecek veya kırılacak insanlar olabilir.
  • gayet doğal olan vasat durum. allah vergisi bi yakışıklılığım, bebeksi yüzüm, hayvani bir cazibem ve ingiliz pasaportum var. hiç duymadım çirkinsin diyen şu ana kadar. ama çirkin olsam duysam da üzülmezdim. sjw, lpg ve wokecular yüzünden çirkine çirkin demek bile suç oldu, anında cancelliyor beden olumlamacı çakma hippi cihangir solcuları&kadıköy kızları.
  • bunu size söyleyen arkadaşa teşekkür edip hadi benim yüzüm çirkin, seninse yüzümden daha çirkin bir kalbin var diyerek kendinizi savunabilir sonrasında ağlayarak çirkinliğinize isyan edebilirsiniz.
  • body shaming diye ortalığı yıkan kezbansu feminazilerin tereddütsüz uyguladığı tarife ama dönüp kendileri aynaya bakıyor mu orası tartışmalı.

yalnız banka hesabınızdaki yüklü miktar nakit ile bu problemin üstesinden gelebilirsiniz orası ayrı.

insana insan gibi davranan hanımefendileri tenzih ederim.
hesabın var mı? giriş yap