• aslında bu kaptırma süreci pek çok kadının sandığından daha farklı işler...
    siz, erkeği "adam" ettiğinizi düşünerek, ona yeni donanımlar yükler, mevcut donanımlarını çıkartır-törpülersiniz bütün gücünüzle... e yani nedir, karşınızdaki kişiyi patates kafa misali evir çevir bi mutasyona sokarsınız... - ay burnunu şöyle yapayım, kulakları da çok yakın oldu aralarını açayım.. diye diye karşınızdaki erkeği, aslında onun hiç de olmak istemediği bir şekle sokmak için siz esas şekilden sekile girersiniz... e nedir sonuç? sürekli beğenilmeyen, sürekli memnuniyetsizlik nedeni olduğunu düşünen, sürekli egosu törpülenen ve aslında cinsi dolayısıyla hayatta kalması neredeyse sırf o egosu ile mümkün olan bir yaratık!

    nedir yani sonuç? adamı canından bezdirdiniz yahu... elbette onu mevcut haliyle beğenen bir kadın, adama cennet bahçeleri gibi gelecektir... "şekerim çok hoş olmuşsun ama bu kazak o pantolonla gider mi hiç yahu! bare gömlek giyseydin" cümlesine, "bitanem yine yakıyorsun ortalığı, keşke haber verseydin de ben de şık bişeyler giyseydim, yanında sönük kalıcam yahu..." cümlesini tercih ediyor diye adamlar, kızıyoruz sonra... olucak iş değil abidin..
  • - bu ne?
    +erkek
    - ee sen ne yapıyorsun şimdi?
    +erkekten adam yapıyorum

    erkek dediğin ne ki? oyun hamuru... sanki kadına maymun olarak geliyor da 3 ayda hem evrimleştirip hem evcilleştiriyor. önceki hali - sonraki hali diye poster de hazırlayın da başarı hatıranız olsun.

    - bu ne?
    +ayy bi sus be! "bu ne? bu ne?" sorup duruyorsun. bak yanlış oldu senin yüzünden.
    - ee ne olacak?
    +aldatacak ibne. çöpe mi atsak ki bunu?
  • genelde sanayideki göt çatalı görünen tamircilerin başına gelen nahoş bir durum. ustam esas oğlanı dayak manyağı yapıp on senede zar zor adam eder. bu götoş da gidip kendisine dükkan açar sonra. kişiliksiz ibne!
  • erkeği adam etmek yoktur, kişinin, kendi istediği hale getirmesi vardır.
  • karakteri olan bir erkeği kendi isteğine göre şekillendirmeye çalışmakla; hanım kızımızın kendisi için oynanabilen söz konusu "şekilli" oyuncak ayıyı bir gün kaybetmeyi çoktan kabullenmiş olması gerekmektedir.

    erkeği olduğu gibi kabullenemediği halde hala onunla sağlıklı bir ilişki sürdürmeye çalışmak zaten baştan sakat bir durumdur. dolayısı ile söz konusu "adam edilen erkek" kendisini ve davranışlarını (her ne kadar değişmiş/değiştirilmiş de olsa) olduğu gibi kabul ettiğini düşündüğü ilk orospuya (genellikle bir kadın adatılan tarafsa karşı dişi bireye hemen hakaret etmeyi seçiyor bu da çok ilginç) gidecek kendisini oyuncak gibi gören egoist kızımızı terkedecektir.
  • bu "başkasına kaptırmak"tan daha çok elinde tutamamaktır.
    bir de, "adam etmek" nasıl bir laftır, adam değilse bu hatun neden erkeğe ilgi göstermiştir? adam olmayan bir adamı adam etmeye çalıştığını düşünüyorsa eğer o adamın adam olmayı elden uçacağını /kaçacağını da hesap etmiş olmalıdır...
    taktik hatasıdır... bir iki kez yanlış insana yanlış değer verip yanlış yere koyduktan sonra hata algılanır ve bu alışkanlıktan vazgeçilir.
  • kadınlarda standart olarak gelen arıza tiplere aşık olma eğilimi ile başlayan, "ben onu adam ettim, öyle asil bir gadınım"a kadar uzanan tek kişilik dev kadrolu bir ilüzyon. zaman zaman bu egosal balona gerçekten inanıyor olmalarına şaşırsak da, kıkırdaya kıkırdaya izliyoruz.

    hep amirigan sinemasındaki 'şerefsiz adamı kurtaran aşk' teması yüzünden oluyor bunlar. bir vecize ile bağlamamız gerekirse; herkes yarım, bir sen tamsın amına koyayım.
    *(bkz: bir noktalama isareti olarak amina koyayim)
hesabın var mı? giriş yap