• bir erkekle mutlu olmak için...

    1) yönet
    onu yönetmeyi bileceksin başta. ama öyle "höbede hebede" diyerek değil. burda yönetmek derken demek istediğim şey kesinlikle onu zorlamak ve istediklerini yaptırmak değil.
    uyanması gereken saatleri bil mesela, sen uyandır. onu teşvik et çalışması için vb.

    2) izin ver
    seni kontrol etmesine izin ver. fırsatlar aç önüne. beklemediği şekilde hayatını onun izniyle idare ettiriyormuşsun izlenimi yarat. dışarı çıkmak istediğinde önce ona sor mesela. erkek olduğunu hissettir. ama bokunu çıkarma. bunu abartıp da sana kakılmış muamelesi yapmasına yol açma.

    erkekler samimiyetin, ilginin, öküzlüğün, her şeyin suyunu çıkarmayı çok severler. hepsini belli sınırlar içinde yapacaksın.

    3)kişisel alma
    yaptıklarını üstüne alma. hatalarını seni sinir etmek için yaptığı düşüncesinden vazgeç. yaptığı sinir bozucu şeylerin, onun kendi karakterini zedeleyen şeyler olduğuna inandır kendini.

    4) dır dır yapma
    erkeklere bağırmak, çağırmak, dır dır yapmak sadece yaptığı davranışı devam ettirmesine neden olur. hatalarını görmezden gel. eğer bir şeyi yapıyorsa, o değişmeyecektir. kabul edemeyeceğin hataları varsa uzatma, sana göre biri olmadığına kanaat getir ve uzak dur.

    5) sevgini belli et
    ... ama karşılığını beklemeden yap bunu. "seni seviyorum" dediğinde "ben de seni" cevabını vermiyorsa, bunu bilerek yapmıyordur bile.
    bir klişe de olsa erkekler sevgilerini belli etmekten hoşlanmazlar her zaman.

    ha sevdiğini bağıra çağıra söyleyebilen bir adam bulmuşsundur; o da senin şansındır. git sen okuma bu yazıyı zaten. ihtiyacın yok.

    6)anlayışlı ol ama suyunu çıkarma
    "akşam arkadaşlarımla 2 saat çıkıcam" şeklinde bir cümle kurmalı sana. haberin olmalı yapacağı şeylerden. ama cevabının "tabi, iyi eğlenceler" olacağını da bilmeli. tutup da adama "zaten benle hiç ilgilenmiyorsun! ühühü" dersen dışarı çıkmaz belki ama gözünde düşersin tamamen.

    bu cümleye vereceğin cevap "ay canım olur mu, sen onlarda kal bu gece bence, hatta dışarı falan da çıkın" olursa bokunu çıkarmış olursun. öneride bulunma. sadece kabul et. tabi sana tutup da kucak dansı yapmaya gidicem demezse.

    7) kendini biraz çek
    onun dışında özel bir hayatın olduğunu bilsin. bunu adamın gözüne gözüne sokma ama en azından belli et. seni kendisine ait bir mal olarak görmesini engelle.
    her şeyini ona anlatma. özellikle arkadaşlık ilişkilerini ve aile hayatını.

    8) çok fazla ciddiye alma
    erkekler bizim gibi ayrıntılı bir düşünme mekanizmasına sahip değiller. bir şey yaparken biz 10 tane sonucunu düşünerek yaparız ama onlar pat diye yapıverirler. tartışma da bu yüzden çıkar zaten.

    yaptıklarını umursama. (bkz: 3. kural)
    bırak takılsın.

    9) dozunda kıskan
    kıskançlık inanılmaz bir problemdir. adamı en yakın arkadaşından kıskanırsan onu kardeşi olarak gördüğü için seni ensestçi ve ruh hastası olarak görecektir.
    tabi gerçekten yavşayan arkadaşları varsa tepkini koy, ama çirkefleşme.

    çirkefleşerek hiçbir yere varamazsın.

    10) dozunda dediysek kıskanma demedik; kıskan.
    kıskanmamak da ciddi bir problem. adam gözünün önünde grup sekse girse kılın kıpırdamayacak! zorla olmuyor bu his bilirim, eğer içinde hiçbir kıskanma hissi yoksa bırak gitsin. sevmiyorsun demektir ama az da olsa varsa onu biraz güçlendirmeye bak. bu da adama olan hislerinin güçlenmesinden geçer.

    11) fikirlerini bilmesini sağla
    öpüş koklaş sevişle işi bitirme. sosyal konularda tartış, fikirlerini ona anlat. sırf o söylüyor diye dediği şeyleri onaylama. seni koyun olarak düşünmesin. kendi düşüncelerinden bahset makul bir dille.

    12) saygı göster
    zevk aldığı şeylere saygı duy. maç izlemesine mesela. ya da playstation oynamasına (bunu günde 20 saat yapan erkekler var, eğer öyle biriyse direkt ayrıl kızım başka bi şey demiyorum)...

    sen nasıl maç izlemekten hoşlanmıyorsan o da alışverişten hoşlanmaz mesela.

    ve zevk aldığı şeyleri kesinlikle küçümseme. "ay top peşinde koşmak mı, ıyy" cümlesini kurma. kendini büyük görme. "üff ne sıkıcı filmler izliyosun sen" deme! lütfen deme bunu. o da senin izlediğin gossip girl'den hoşlanmıyor çünkü!

    13) arkadaşlarıyla iyi geçin
    bunu yapmak çok da zor değil. çünkü dikkat edersen çok samimi olmadığın herkesle iyi geçinirsin.(gerçekten iyi anlaştığın kişiler çıkarsa samimi olursun tabi)
    arkadaşlarıyla çok samimi olmadan, kafa biri olduğunu onlara göster. ne bileyim git sevdikleri bi oyunu falan al mesela, oynayın beraber.

    14) eğlendir
    onu eğlendirmeyi bil. sürekli ciddi takılan somurtuk hatun olma. yüzün gülsün biraz. yeri geldiğinde kendinle dalga geç.
    ona komik şakalar falan yap. komik olsun ama mümkünse. aptalca şeyler olmasın.

    15) ailesinin gönlünü fethet
    bir erkek senin için "annem bu hatunu çok sever lan" diyorsa sen o adam için doğrusun demektir. yalakalık yapma ama ailesine -özellikle anasına- ciddi bir saygı duy.

    zaten duymayıp napıcan? köpek gibi sevdiğin adamın ailesi sonuçta.

    16)*
    -küfür
    -aşırı alkol
    -tikilik
    -şımarıklık
    -para düşkünlüğü
    -ukalalık
    -asosyallik

    17) ciddiyetsiz olma
    arkadaşlarının yanında ona iğrenç bir şaka yaparsan ya da onu öpmeye kalkarsan en fazla 1 hafta sonra terk edilirsin. seviyeyi bil. mesafeni koru.

    18) kıskandırmaya çalışma!
    dünyanın en komik ve salak canlısı olarak göründüğünden emin olabilirsin. onu bilerek kıskandırmaya çalışman kadar aptalca bir davranış daha olamaz. hakkında yanlış şeyler düşünmesine ve senden uzaklaşmasına neden olmak istemiyorsan bunu yapma.

    19) köylü kızı tribine girme
    tabi ki kendine dair kuralların ve prensiplerin olabilir ama "erkek sinekle aynı odada bulunamam" tribine girme. eğer böyle düşüncelerin varsa erkek arkadaş edinme.

    her şeyi belli sınırlar içinde yaşayabilirsin. eğer seni gerçekten seven biri varsa karşında zaten bunlar için ne seni zorlayacaktır ne de hakkında kaşar diye düşünecektir.

    20) net ol
    bir erkeğin en nefret ettiği şeydir "ama, ımmm, naaapsam, hihi" modundaki insanlar. çünkü onlar basit düşünürler ve kararları bellidir. bir şeyin kararsızlığını yaşarken bunu ondan sakla ve kararın kesinleştiginde onunla paylaş. aklını karıştırmandan hoşlanmayacaktır.

    21) önemse
    söylediklerini önemsemen sana yakınlaşmasını sağlar. tavsiye ettiği bir filmi mutlaka izle mesela, laf arasında ona yorumunu belirt. bu onu senin hakkında olumlu düşünmeye itecektir.

    22) doğal ol
    eğer onu mutlu etmeye çalışırken kendin olmaktan çıktığını ve çok zorlandığını fark ediyorsan o ilişkiye devam etme. çünkü yapmacık tavırlarla sadece kısa süre mutluluk yaşayabilirsin. kendin ol.

    23) şefkat göster
    erkekler şefkate muhtaçtırlar ama bunu belli edemezler. o bunu sana belli etmeden ona şefkat göster ki onu anladığını düşünsün. ama suyunu çıkarma.

    24) paylaş
    dertlerini, sıkıntılarını, üzüntülerini, sevinçlerini, heyecanlarını paylaş onunla. ama bunu abartma. hayatındaki her şeyi ona anlatmak zorunda değilsin. yapma bunu. sadece paylaş.

    25) destek ol
    parası olmayabilir, parasını harcamaması gerekiyor olabilir. tutup adama para ver demiyorum ama şımarıklık yapma. sıkıntılarında, dertlerinde ona destek ol. pahalı mekanlara gitmek için tutturma, pahalı hediyeler bekleme. bu sadece açgözlü ve onursuz kızların yapacağı şeylerdir. adam sıkıntıda diye cimri ilan etme. yeri geldiğinde bir simidi bölüşmeyi bil. bu tavrın ona gelecekte yanında olabileceğin fikrini empoze eder.

    26) asosyal olma
    evin içinde oturup duran koca bekleyen mal kız imajı çizme. belli bir çevren olsun ve bu çevre seviyeli düzgün insanlardan oluşsun, onlarla takıl.
    ama hiçbir şeyi abartmaman gerektiği gibi bunu da abartma. eve uğramayan salak kız moduna da girme.

    27) üstüne gitme
    sakın! bu yapacağın en büyük hata olur. erkekler düzdür, bir şeyi isterlerse söylerler. eğer istemediğini hissettiriyorsa ve uzak durmanı istiyorsa sakın ona yaklaşma.
    düşünmek erkeği sakinleştirir. düşünmesine izin ver.

    28) zekanı göster
    aptal olmadığından emin olmasını sağla. ayakta uyutulacak bir kız olma hiçbir zaman. gördüğün şeyleri görmemezlikten gelme. ama bunu paranoyaklık boyutuna da taşıma. aman diyim. mantıklı ol.

    29) görmezden gelmeyi bil
    gözünde düşmemek, rencide olmamak için söylediği ufak tefek yalanları ya da kendisiyle ilgili onun bile kabullenmek istemediği gerçekleri bilsen de görmezden gel. belli konulardaki komplekslerini onun yüzüne vurma.

    30) uyumlu ol
    hoşlanmadığın şeyleri sürekli yap demiyorum ama kırk yılın başı sevgilini mutlu etmek için onunla maça gitsen ya da sevdiğin diziden fedakarlık edip onla beraber sevdiği çizgifilmi ya da kovboy filmini izlesen incilerin dökülmez ya...

    31) bakımlı ol
    ona mustafa dayısıyla berabermiş gibi hissettirme. yanında kendine bakan, kendini önemseyen biri olduğunu göster. bu, onu da önemsediğini gösterir. kendine bak ve temiz ol.

    32) kokoş olma
    sanki üstünden tek bir tokayı çeksen yıkılacakmış gibi duran bir lego gibi durma. doğallıktan şaşma. aşırı makyajdan uzak dur. sadece bakımlı ol. sade ol. kendine yakışmayan şeyleri ısrarla yapma.

    şimdilik bu kadar şekerler. bunları yapın bak ne kadar mutlu oluyorsunuz.
  • uzun uzadıya listelere gerek yok. bir erkeği mutlu etmek için basit düşünün ve sırtını kaşıyın yeter.
  • çok fazla yorulmaya düşünmeye gerek yoktur mutlu etmek için. kırmızı eti bol yemeklerle karınlarını doyurur, aksatmadan düzenli bir şekilde sevişirsiniz gayet de mutlu mesut yaşarlar.
  • *starting box'tan güzel*** çıkmak.

    sonra bütün yollar roma'ya çıkar zaten. ha doğuştan ballı, çekici değilsen havaya su püskürsen yaranamazsın o nedenle yol aramaya kalkma, yoluna git.
  • 1) kendin ol.
  • 1- karnını doyur
    2- tv'nin kumandasını ona ver
    3- önünden çekil

    bu kadar....
  • birazdan buralar kadınları aşağılayacak, sadece cinsel bir obje olarak varolmalısın biz her istediğimizi yapalım ama eve geldiğimizde de kurulmuş makine gibi ol minvalinden yazılarla dolduracak olan listedir.

    herkes farklıdır, at sahibine göre kişner, allah dağına göre kar verir atasözleri boşuna söylenmemiştir, dağılabiliriz.
  • dave chappelle reyisin hakkında şöyle buyurduğu konu;

    -sürekli olarak kadınlar tarafından yazılmış "bir erkeği mutlu etmenin 100 yolu" şeklinde kitaplar görüyorum. aslında yapılması gereken 4 şey var;

    1)suck his dick,
    2)play with his balls,
    3)fix him a sandwich
    and 4)don't talk too much.
  • (bkz: cosmopolitan bile vazgeçti hala mı bacım)

    birini mutlu etmek için x maddelik listeler uyguluyorsanız o erkekten / kadından size bir yol olmamıştır / gelecekte de olmayacaktır. lütfen gözyaşlarımızı çocukların erişemeyeceği yerlerde höykürelim. bu kadar maddeyle dukan diyeti ile bile daha mutlu bir ilişkiniz olur.

    - "onu mutlu etmek için futboldan tiksindiğin halde, bütün mal arkadaşlarını eve doluştur, cips yiyip yağlı ellerini koltuklara sürsünler. lan benim bu tiksindiğim şeye hasta olan herifle ne işim var deme, deme öyle mukaddes"

    + ooouvvv bok. kadife eşofman altına topuklu terlik de giyin bari.

    ha şunu bilin. iş güç var.
hesabın var mı? giriş yap