• benim boxer çekmecem yaklaşık 60cm genişliğinde, yaklaşık 20cm yüksekliğinde ve yaklaşık 50cm derinliğinde.. bugünün normlarına pek uymayan, alışılagelmedik boyutlarda bir çekmece..

    yani 0,6*0,5*02 yaparsak. benim boxer çekmecem, metreküp olarak 0,12 olur. yani bu boyutta bir boxer deopalama hacmine sahibim.
    ama bunun yaklaşık yüzde yetmişini ben, yüzde otuzluk kısmını da misafir, yarı boxer, g-string, jartiyer, memelik ve diğerleri için ayırmış durumdayım.

    diğer komşu adreslerdeki dolaşımlarda olan boxerlarımla birlikte 40-45 civarında kullanıyorum yıllık aktif olarak.. yıllık sayım yaparım ve 45i tamamlarım her zaman.. yani burada bir stok maliyetim de var her şeyden önce.. bugün 45 boxer stoklamak ciddi bir maliyet.

    yani bazı kadınlar ertesi sabah erkeğin underwearını giyip gitmek konusunda saplantılılılar.
    tabi bunun da bir sirkülasyonu var.. yani mesela bir sabah kalktığınızda ''benim çok başıma gelmiştir'' boxerimi bulamayıp onun yerine bi g-string buluduğumda çok karşılaşmışımdır.. bu tabi g-string stoğunda bir artış ve boxer stoğunda bir azalmaya tekabül eder. ama genel dolaşıma bunu dahil ettiğimizde, bazen o gece de evine gidememiş bazı arkadaşların bana geldiğinde, bir boxer artışı bir g-string azalışı şeklinde bir denge kurmak mümkün. mesela çok basit bir örnek; arkadaşımın pembe ve kareli bi boxeri dolaşıp bana gelmişti..

    dolayısıyla bence erkeklerin bir tür cenevre konvansiyonuna ihtiyacı var bu noktada.. yani yılın belli günlerinde bir takas merkezi oluşturup, serbest dolaşımdaki boxerların öz sahiplerine iadesi yönünde bir sivil itaatsizlik derneği kurmanın çok doğru olacağını düşünüyorum ben. mesela benim çok sevdiğim kiremit renkli boxerim hala daha bana geri gelmedi..
  • dinozor çağından kalma bir kaybedenler kulübü esprisi.
  • haftada bir çamaşır yıkadığını farzedersek en az 7 olmalıdır
  • (bkz: okumadım ama bu kadar uzun yazdığına göre götü büyük)
hesabın var mı? giriş yap