bir erkeğin boş biri olduğunu anlama yöntemi
-
sürekli kadınlar aleyhinde cinsiyetçilik yapması.
-
her cümleye küfürle başlayıp her cümleyi küfürle sonlandırması.
-
espri anlayışı bel altı şakalardan öteye gidemiyorsa bomboştur.
-
arabasına çok düşkünse, kitap okumuyorum eksikliğini hissetmiyorum diyorsa, rakı edebiyatı yapıyorsa, sevgilisi ile ilgili mahrem şeyleri arkadaşlarına anlatıyorsa, sosyal medya hesabının biosunda; gitmediği bir üniversiteye gidiyor veya "hayat okulundan mezun" yazıyorsa, komik olmadığı halde kendini komik sanıyorsa, bodybuilding olayını abartıyorsa mesela; arakadaş ortamında geçen bi x kg bastım salonda diyorsa, "bilmiyorum" demiyor, diyemiyorsa, tanımadığı kadınlara; hanfendi*, bayan, erkeklere ise karşiim ve türevleri diyerek hitap ediyorsa, problemleri kaba kuvvetle halletmeye çalışıyorsa, müzik zevki arebeskten öteye gitmiyorsa... arkanıza bakmadan kaçın*
edit: ekleme.
buarada, tabiki de kendimi anlatmıyorum, onu da nerden çıkarttınız arkadaşlar.* -
işinin gücünün dedikodu olması olabilir. sadece bir erkeğin değil bir insanın da boş biri olduğunu anlamaya yarar.
-
kadın konusurken telefonu ile ilgileniyorsa bu bile yeter.
-
pembe pijamalı kız başlığına entry girmesi.
hayatımdan 30sn çaldınız. -
parası ile doğru orantılıdır.
-
bir erkek, cinsiyetinden önce insan olarak tanımlanır. bu yüzden bir "insanın" boş biri olduğunu anlamaya çalışmak, sizin için daha doğru olacaktır.
-
anlayamıyorsanız boşsunuzdur.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap