• üst edit: erkeğim lan! (kadınlar ne zormuş işiniz.. yemin ediyorum. kadın olduğumu sanıp mesaj atan ne kadar mal var yahu)

    sevgili adayının, sevgilisinin veya nişanlısının temiz bir insan olup olmadığını anlamaya çalışan kadının başvuracağı yollardır. aslında tek bir yol vardır. o da;

    -spor çantasında terlik varmı diye kontrol etmek.

    çantasında soyunup giyinmek için, duşa gidip gelmek vs için terlik varsa o adam temizdir. nokta. milletin pis ayakkabılarıyla gezdiği, çişli yerlere girip çıktığı alanda o adam yalın ayak duşa tuvalete gidiyorsa giyinip soyunurken yine yalın ayak geziyorsa o adam pistir bacım.

    "yaa berkecan çok karizmatik öyle bir insan değildir o" deme çantasına bak. ne oğlanlar var filinta gibi, ama leş gibi yerlere basıyorlar. benden söylemesi.

    "benimki spora gitmiyor ki nasıl anlayabilirim" dediğinizi duyar gibiyim. bacım herşeyi de biz söylemeyelim. kafayı çalıştır. de ki "hasan aslında sende fizik var bi vücut yapsan şöyle omuz falan çok yakışır sana" yolla çocuğu spora, çaktırmadan bak.

    "spora yollasam da çantasına nasıl bakabilirim" dediğinizi duyar gibiyim. bacım herşeyide biz söylemeyelim. kafayı çalıştır. oo bütün aklımı sana vereyim oldu gözlerim doldu.
  • pazardan at seçmiyoruz elbette ama dişleri bunun en net göstergesidir.

    başka şeylere bakmanıza pek gerek yok.
  • kokmuyorsa temizdir. çok şaapmamak lazım.
  • adliyeden alınacak sicil kaydı , vergi dairesinden borcu yoktur yazısı ve e-devletten bağkur borç bilgisi sorgulama ekran görüntüsü.

    yukarıdaki evraklar kontrol edildikten sonra gönül rahatlığıyla verebilirsiniz.

    edit : imla
  • onu kavun misali koklayın.
  • "abla, fabrikada yıkatılan ayakları nereye bırakalım?" dedirten içeriktir.

    (bkz: ayak fetişisti kız)
  • blowjob yapmak

    ekşi peynir gibi kokmuyorsa temizdir
  • annesine sorulması yeterli olacak olandır.

    --- spoiler ---

    "bizim çocuk?

    uyyyyyığğğ.. mundar mundar! ne yatağını toplar, ne çorabını düzgün çıkarır. o tişörtler, kazaklar.. allam yareppim, ben böyle pasaklı çocuk görmedim. şans mıdır, kader midir anlamadım ki? buna bakan kızlar nesini seviyor anlamadım ki bu pisliğin. herkesin çoluğu çocuğu ne güzel temiz, düzenli. bizimki? rezil bunlar. bu evlense ne yapacak ben bilmiyorum valla melahat bacım."

    --- spoiler ---
  • ayakarınını koklayın, ağzını koklayın, saçlarını okşayın, koltuk altına dokunun. hay ben sizin...
hesabın var mı? giriş yap