• sevilmeyen entrylerde ya da begenilen entrylerde sayica bir degisiklik olmamasina ragmen olusunca insani daha da meraklandiran olay.*
  • karma puanı hesaplama sistemi değişmiş olabilir.*
  • haftasonu olduğuna ve ateşli bir taraftar olduğunuza delalettir.
  • daha garip olanı bir gece içinde total şukela entry sayınızda 10-15 eksilme olmasına rağmen karmanın yaklaşık 100 puan artmasıdır. ne sihirdir ne keramet...
  • eger ekonomide duzelme maksatli karmadan iki sifir silinmi$se sevindirici olabilecek hadise. sozluk yazarlarinin bu durumda kuru$lu karmalara da ali$masi gerekiyor.
  • sözlük magandalarının hışmına uğradığınıza alamettir.karşınızda düzenli ve organize bir çalışmanın ürünü durmaktadır.tadını çıkarın.
  • - sayın seyirciler şimdi de ekşi sözlük piyasalarındaki durumu öğrenmek için arkadaşımız mert'e bağlanacağız, evet mert ordaki havayı bize aktarabilirmisin ?
    - (başı önde eli kulaklığında iki saniye put gibi durduktan sonra) meltem, piyasalar iç ve dış belirsizlik nedeniyle tematik verilerle ilişkisini uzun süredir kesmiş bulunsa da eylül rakamlarının beklentilerin neresinde çıkacağının piyasalar açısından önemli olacağı kaydediliyor. ancak baktığımızda bir gündeki kaybı -100 'e ulaşan karma endeksi ekşi sözlük piyasasında tedirginliğe neden oldu. bunun yanı sıra endeksin...
    -...
    - mert beni duyuyor musun?.. mert?.. lan?.. sayın seyirciler bağlantımızda bir kopukluluk oldu, mert'e geri döneceğiz, şimdi yanımda gaytiriguppak üniversitesi karmoloji dekanı sayın toygar bubikoğlu var. sayın hocam, nasıl değerlendiriyorsunuz endeksteki bu oynamayı ?
    -şimdi bakın. çok açık ve net bir biçimde şunu görmek lazım. gerek olan biten piyasasına paralel spekülatif haberler, gerekse yeni bakanların ekşi sözlük kabinesine atanmasıyla, piyasa değişik bir atmosfer içine girdi. bunun yanı sıra... (hocam) .. piyasadaki.. (hocam) ..
    - lafınızı balla kesiyorum, ama mert'le tekrar temas kurduk.. mert beni duyabiliyor musun ?
    - evet meltem..
    - şunu merak ediyoruz, 1 gecede karmalarin 100 puan düşmesi, yatırımcıyı nasıl etkiler mert?
    - sevgili meltem yatırımcı için zor bir döneme giriyoruz. piyasalar çok oynak.. öyle yani.. bir ara takılalım. meltem?
    - mert ?
  • herhangi bir futbolcu ya da spor (futbol) adami ile ilgili olumlu veya olumsuz bir entry girmeniz akabinde gerceklesmesi dogal olaydir.

    (bkz: sozlukte futbol fanatizmi)
hesabın var mı? giriş yap