• orospu çocuğudur. belki sevgilisi seks yapmıyordur ya da tatile çıkmıştır yapamayacak durumdadır hatta belki de hastalanmıştır. işte tam o sırada adam azgınlıktan fakbadisine koşar. onunla öpüşür sevişir sikişir. zaten o sırada sevgilisine olan bütün aşkı da biter. daha sonra haftada 2 gün muntazaman fakbadisine gider. e seks yapacağı bir kadın varken bir de neden sevgilisi vardır bu adamın? bilinmez. gezmeyi falan sever heralde onunla. öyle bi mallıktır, şerefsizliğin, hayvanlığın önde gidenidir.

    "erkekler fakbadiyi aldatma saymaz o bi ihtiyaçtır" gibi saçma sapan bahanelerin arkasına saklanır. başka karıya gidip seks yapıp sonra sevgiline gidip "aşkım" diyebilecek yüzü nereden bulduğunu merak ediyorum.

    zamanın ötesinden gelen edit: orospu çocukları.
  • aldatma kriterleri çok üst seviyede olabilir. misal, aynı veya farklı kişilerle en az sekiz defa seks yapmamışsa eğer, onu aldatma saymaz kendisi. prensipleri vardır soykanın.
  • benim bu erkek, sevgilim bir gece başkasıyla birlikte olunca aldatmaktan saymıyorum ben bunu, ne bileyim dibi sürçmüştür, götü kaymıştır falan. olabiliyor yani bu tarz şeyler, insanız neticede. ama bak iki gecelik ilişkiyse çok pis bozulurum olum, var ya dağıtırım ortalığı. ne demek lan iki gece? godoş muyuz olm biz, hadi bir gece olsa neyse.
  • az sonra öpüşmeye başlayacakmışçasına yapılan ayaküstü flörtleşmeyi de aldatmak saymaz bu adamlar.
    mide bulandırırlar gerçekten.
  • aynı durumu eşi ya da sevgilisi ona yaşatırsa anlayışında bir değişiklik olabilir.
  • karşısındaki yaptığında da aldatmadan saymayacak erkektir.
  • bunun sevgilisine "etraf adam kaynarken bunu mu buldun da sağa sola küferdiyorsun?!" diye sormak elzemdir.

    evet benimle çkmayan her kız her halta müstehaktır; öğrenin bunları. adam gibi adam bulun amk.
  • - mahmut sen şirketin yemegindeyken biri vardı onunla yattım ama hep seni düşündüm
    + sorun deıl şekerimbir gecelik ilişki aldatma değildir
    - öyle tatlısın ki seni seviyorum
    + ben de ..
hesabın var mı? giriş yap