• hic de sasilacak bir durum olmamasina ragmen yemek konusunu takinti haline getirmis yurdum insanini hayretlere gark eder. hatta bu donem icerisinde bir mesgale ile ugrasmis olmak, "a. aaaaaa" dedirtircesine garip algilanir. yok "yemek yemegi unuttum" denilirse hayret durumu bir kat daha deger kazanir ki bu donem 3 gun gibi bir sureyi kapsiyorsa, hayretlere dusme durumunu artik borsayi morsayi anlatan ekonomistler bile dile getiremez. yanina tatli niyetine gidecek olan uykusuzlugu hic dile getirmiyorum. o zaman neler neler olur sadece allah bilir.
  • vücudun muhtaç olduğu kudreti güzelim kas kütlenizi sömürerek elde edeceği kendi kendini yiyip bitirme eylemsizliği.
  • (bkz: oruç)
  • işten/okuldan bunalıp 1 gün fişi çeken bünyenin miskinlik anına denk gelir.

    mutfağa gidilir... buzdolabı açılır... boş boş bakılır... dolap kapatılır... tekrar pc başına gelinir.
    bu olay 1 gün içinde 10-15 kez gerçekleşir.
  • bugün yaptığımdır. çay kahve ve sigaranın sonuçlarından biridir. işin trajikomik tarafı hala kendimi acıkmış hissetmiyorum, teyy..
  • valla uyumakla da butunlesince muhtesem nadas eylemi.
  • açlık terapisi diye bir şey var. orda bir günden kasıt 36 saat. 1 günlük , 3 günlük vs vs şekillerde programları var. sonraki günlerde de ne tarz beslenileceği ve vücutta ne gibi değişikliklerin olacağı açıklanıyor (bkz: gerçek tıp)
  • vücudun muhtaç olduğu kudreti karaciğerinizdeki glikojen depolarından elde edeceği eylem. o deponun tükenmesi 24-36 saati bulur, ancak ondan sonra protein yakar vücut, ki bu da maksimum 4-8 saat sürer*. ondan sonra yağ yakar, ancak yakacak yağ kalmadığında ( 1.75 boyunda 85 kg bir insanda 2-3 ayı bulur bu süreç) kasları yakmaya başlar.
  • 6 aydır 10gün aralıklarla 2 günlük su/şifa orucu yapıyorum açlığın ne demek olduğunu bana sorun. 85kg dan 70e düştüm kronik rahatsızlığım (ra) da bitti. bunu 20gün yapanlara selâm olsun insan değilsiniz..
  • saat 15.00’dan önce hiçbir şey yiyemiyorum. sabah kahvaltı yaparsam öğlen çok acıktığımı fark ettim ve kahvaltıyı bıraktım. uzun bir süre öğle yemeğiyle güne başladım. ama sonra acıkmayı beklemeye karar verdim, bu da benim için saat 15 civarı. bugün işte öğle yemeği sırasında acıkmadım ve iş sonrası yerim diye düşündüm. ancak arkadaşlarla kahve içmeye dalmışım ve saat 22’deki yürüyüş zamanım gelmiş. apar topar ona gidip yürüyüş arkadaşımla 10.000 adım attık. eve gelince duş alıp telefonda zaman geçirirken bugün yemek yemediğimi fark ettim. bu saatten sonra da asla yemem, zaten aç hissetmiyorum. yarın 15 civarı acıkırım umarım.
hesabın var mı? giriş yap