• yalan yanlış şeylerin gündem olmasıyla beraber boka soran bir kaynaktır.

    (bkz: 6 ekim 2015 istanbul depremi)
  • sağ olsunlar bazı yazar arkadaşların içine ettiği, etmeye de devam ettikleri gerçeklik.

    bin bir türlü seksist başlıklar, bu başlıkların altındaki niteliksiz yorumlar, espri yapma ,komik olma telaşı sayesinde haber alma hatta doğru haber alma konusunda ekşi sözlük resmen rezil durumda.

    geçen hafta nasa'nın marsta su kaynağı bulmasıyla ilgili yapacağı açıklamanın içeriğini öğrenmek için başlıkta bir kaç bilgi verici nitelikli entry bulmak için yüzlerce saçma sapan ergen esprisi okumak zorunda kaldık.

    sağ olsun yazar arkadaşların çoğu en komik adam olma yarışında oldukları için nitelikli bir kaç yazı okumak da baya bir güçleşti. umarım sözlük yönetimi bu konuda bazı değişiklikler yapabilir.
  • bugün ki istanbul'daki koku haberinin hürriyet'te haber yapılmasıyla gerçekten mevcut olan bir kavram...
  • yandaş ve şarlatan haber kaynaklarından nefretlik geldiğinden, çoğu haber sitesinden daha hızlı ve daha doğru haber veren sol frame sayesinde gündemi takip ettiren ülkenin en önemli haber kaynağıdır.

    ayrıca (bkz: gündemi ekşi sözlük'ten takip etmek)
  • özellikle anlık gelişmeler için vazgeçilmez ve doğru bir önermedir.
    ancak her şeyde olduğu gibi tek bir kaynak yavanlık, sığlık oluşturacaktır. bu yüzden en nefret edilen dahi olsa diğer kaynaklara da bakmak, okumak ve öyle değerlendirmek gerekiyor. sonuç değerlendirmesini ben bu şekilde yapıyorum, diğer türlü sürüsünü takip eden koyundan bir farkım kalmaz.
    bu malum görsel her şeyi ortaya koyuyor.
hesabın var mı? giriş yap