• uzaktan oldukça güzel ve çekici görünmesine rağmen yanına gelince arızaları su üstüne çıkan ve ürküten kadındır. özgürdür, başına buyruktur, dominanttır, umursamaz ya da kırıcıdır; bir şekilde erkeğin istemediği bir ya da birkaç özelliği bünyesinde barındırmaktadır. kalp kırmaya, hayat altüst etmeye müsait bir yapısı vardır ve hala mantığını kullanabilen erkeği kaçırır. çok istiyorsa adı konulmamış ilişki yaşanabilir bu tarz bir kadınla ciddi bir ilişki kurmaya çalışmak yerine ama bu da risklidir. erkekliğin onda dokuzu da kaçmaktır zaten, yolunuz açık olsun*.

    konuyla ilgili,
    (bkz: kadınları anlamaya çalışma sadece kork) (bkz: kadın korkusu) (bkz: erkeklerin korktuğu kadınlar)
    (bkz: bir kadından korkmak)
  • manik-depresif kadınlar
  • erkeklerin çoğunluğu aptal ve basit kadınlarla ilişkiye başlamaktan korktuklarını idda etseler de uygulamada bunun tam tersi işlemektedir. bazı erkekler ki çoğunluğu kasıt etmekte sakınca görmüyorum* güçlü ve akıllı kadına aşık olduğunda, amansızca kendini ispatlamak adına saçmalamaya başlar ve pasifize olur, bu erkek soluğu yine daha kolay olan, daha az aymış kadınının yanında alacaktır. zira iktidar mücadelesi problemi sıkca bu bünyelerde vuku bulmaktadır. (bkz: penis boyu kompleksi)

    sonuç olarak bu erkek* kendini hayatını eline almış, ne olduğunun farkında olan ve erkeğinin hakimiyet alanına tecavüz etmekten geri durmayan bu dişiden esefle kaçacaktır. bu kadınla garip aşk oyunları oynanmaz, susturup cepte biblo gibi de taşınmaz, elbette ki sarışın aptal modeli çok daha keyiflidir. kimse de erkekleri bu seçim için suçlayamaz. ancak kardeşim sevdiğiniz şeyin tam tersini savununca yanınızdaki sarışın aptaldan daha vahim görünüyorsunuz, yapmayın etmeyin.

    kendine aymış kadınlardan da kaçınız tabi haklısınız da yoksa zaman zaman teslim de olmanız gerekir, ataerkil hegomonyanız falan zedelenir maazallah . aslında bu sexist durumun tamamını okumak adına buyurun, erkek egemen toplumun yaratılma nedenleri de kadının seçici gücünden çok farklı değildir.

    (bkz: #4938220)
  • bir ilişkiyi, kadının korunması ve kollanması düzleminde algılayan, el üstünde tutulmaya ve her daim kudretli hissetmeye bağımlı olan, "hepimiz eşitiz ama ben daha eşitim" mantığındaki ne yazık ki çok sayıdaki erkeği korkutan kadın türüdür. sorun, değiştirilemeyen hormonal dengededir* ve sorumlusu taa yukarılardan bizi izlemektedir.
  • uyuşturucu ve alkol batağına sonuna kadar batmış, çevresindeki her şeye istem dışı zarar veren kadın çeşididir. uzak durmak hatta çekinmek çok yerinde bir davranış olacaktır.
  • sizin icin sevgilisini aldatan kadin modelinden korkulmalidir aslinda
  • bir kadın sizden daha uzağa ya da uzak mesafeden pisuvara işeyebiliyorsa bu ilişkiye başlamaktan korkunuz evet.
  • güvensiz erkeklerin korktuğu kadın modeli..
    karmaşık ve/veya güçlü kadın modeli..
    aşık olunan kadın modeli..
    ona aşık olur ama karmaşık olmayan kadınlarla evlenir erkekler..
  • uzuncana bir iliskiyi yeni geride birakmis kadin.
hesabın var mı? giriş yap