• ışıl cinmen'in güncel yayıncılık'tan çıkan kitabı. aethewulf da kitabın editörlerinden biri. new york'u, new york'taki ışıl cinmen'i, new york sakinlerini anlatan eğlenceli bir kitap.
  • (bkz: michael jackson)
    (bkz: human nature)

    "if this town is just an apple
    then let me take a bite"
  • hayatı yaşamayı bilen bir arkadaşımın yazdığı ve çoğu yazarın yazdıklarının aksine, içinde bulunan her duygunun samimi olduğuna inandığım bir kitap. kimisi new york'u, kimisi genç bir kadının aşk hikayelerini dinlemek için okuyacaktır ama bazı şanslı insanlar, bir arkadaşını daha iyi tanımak için okuyacak.
  • bir "istanbuller"ın gözünden new york. ışıl'ın gülümseten hikayeleri, sıradan olup sıradan olmayan olaylar, tebessüm ettiren amerika tespitleri. bavulumu alıp, uçağa atlayıp bir kere daha amerika yolculuğuna koyulasım, eğlenceli karakterleriyle tanışasım geldi.

    ayrıca kapağı da güzel tasarlanmış.
  • aydın engin kitap hakkında güzel bir yazı yazmış radikalde.
    http://www.radikal.com.tr/…02.03.2010&categoryid=40
  • bir çırpıda bitirdiğim ışıl cinmen kitabı. biyografi-roman diyeceğim.

    konu new york olduğundan dikkatimi çekmişti ama kendisinin hayatına bu kitabı okurken dahil olmak keyifli ve tuhaf bi şekilde duygusaldı. hatta kitap bittiğinde bir sigara yaktım.* neden çünkü tüm hikayenin tamamlanmamış ya da bize bırakılmış yerleri mevcut ve bu kısımları düşünmek düşüncelere dalmamı sağladı. soomin'i düşündüm mesela, rafael'le olan orada mı kaldı devam etti mi, yurttakilerin hayatlarında neler oldu vs.. içine çeken bir kitaptı ve bunda kişileri tasvirlemesindeki ustalığı da etkili oldu. tekrar okumamak için kendimi zor tutuyorum.

    merak edenler; yeni baskısı siyah kitap'tan çıktı. bol miktarda bulabilirsiniz. kitapevinde önerilerimle 3 tane sattım bile. pişman olmayacaklar. siz de öyle...
  • yazarı ışıl cinmen'in kendisiyle birlikte new york'u yaşadığınız güzel sevimli kitap. new york sokaklarını, insanlarını, havasını, suyunu, kültürünü, renklerini merak ediyorsanız mutlaka okuma listenizde bulunması gereken bir kitap bir ısırık new york. ben havaalanında okumuş çok sevmiştim, yolculuğuna tanıklık ettiriyor ışıl hanım tam ortamında okuduğumdan bende yeri ayrıdır.
hesabın var mı? giriş yap