• bir izmirli olarak "deli misin.. ne işin var istanbulda" diyerek uzak durduğum söylem..
  • izmir lokması top şeklinde olmaz, halka şeklinde olur ve abuk sabuk soslara bulanmaz.

    kendini izmirli olarak tanımlayan biri olarak öncelikle bunu bilmen gerekirdi. ayrıca herhangi bir şehrin, bölgenin milliyetçiliğini yapmak o kadar gülünç bir şey ki... sadece izmir milliyetçileri değil, bunu yapan herkes için söylüyorum.

    edit: "izmir lokması top şeklinde de olur" diye mesajlar geliyor.

    arkadaşlar izmir lokması, türk patent enstitüsü tarafından tescillenmiş bir tatlıdır. şöyle tanımlanmıştır: "izmir lokması olarak bilinen tatlı, ortası delikli yuvarlak şekildeki bir ürün olup bu şekli itibariyle izmir lokması türkiye’nin farklı şehirlerinde üretilen lokma ürününden ayrılmaktadır."

    bkz: resmî gazete - http://www.resmigazete.gov.tr/…60813-4.htm#%c3%a703

    top şeklinde olanlar izmir lokması değildir. kafamıza göre konuşmuyoruz burada. izmir lokması şudur: http://3.bp.blogspot.com/…udr1e/s640/image_05_b.jpg
  • bir izmirlinin nefret içeren ayrıştırıcı cümlesi
  • off başladı yine izmir goygoyu
  • izmirli iticiliği diye bir şey kesinlikle var. sürekli bunu ispat ediyorsunuz, yanılmadığımı görmek üzücü.. bir insanda nasıl bu kadar fanatik bir şehir merakı olur ve bunu üstünlük vesilesi yapar anlayamıyorum. aslında gelen mesajlara da bakılırsa durumun özeti (bkz: aşağılık kompleksi)
  • bir istanbullu olarak ben de istanbuldan nefret ediyorum yani izmirlilikle falan alakası yok...
  • son bir yıldır istanbulda yaşıyorum. öncesinde adana ve antalyada yaşadım. türkiyedeki büyük şehirlerin yarısını gördüm. bana göre en yaşanılabilir olanı antalyaydı. ta ki izmiri görene kadar. türkiyenin en güzel, en yaşanılabilir şehri tartışmasız izmirdir. sonra antalya gelir.

    ıstanbuldan tiksinmek biraz sert olabilir tabi ama izmirden sonra türkiyenin bir çok şehrinden tiksinebilirsiniz. şu an istanbula dönüş yolundan yazıyorum bunu. antalyadan sonra ilk defa bir şehirden ayrıldığım için üzülüyorum.
  • mevzu lokmacıda düğümleniyorsa eğer, o lokmacılardan izmir'de de türemeye başladılar birer ikişer, onları netcez yigen esas sen onu di dedirtmiş konu başlığıdır.
  • bir istanbullu olsaydın bu defa da izmir ' den nefret edecektin .. zihniyet ...
hesabın var mı? giriş yap