• - özge bak iktisatçılar, ekonomiyi yönetme başarının iki temel ölçütü var der. biri “büyüme” yani milli gelir artışı, diğeri de “istihdam” artışı veya işsizliğin azalmasıdır. bunlar uzun vadeli hedefleridir. bu hedefleri destekleyen, fiyat istikrarı yani düşük enflasyon, tasarrufların milli gelire oranı, kamu finansman dengesi, cari işlemler dengesi, milli gelir dağılımında adalet gibi diğer ölçütler de...
    + yaa yeter yaa... beynimi sikeceğine beni sik, yeter ki sus, hay allah belanı ya...
  • sonunda attığınıza taş, ürküttüğünüz kurbağaya değmez. sevişmek için ikna olmaya ihtiyacı olan kadınla sevişmeyin. yaşayacağınız güzel bir kaç saat için ömrünüzden bir kaç ayı götürürler valla. hem erkeğin durşuna yakışmıyor ikna hamleleri. eğilip büküldükçe daha itici oluyor hemcinslerim. bir adam bir şeyi istiyorsa bir kere net bir biçimde söyler, olacağı varsa olur. çok ayağa düşen bir tespit var bu konuyla ilgili. bir erkek bir kadınla buluştuğunda gecenin yatakta bitmesini umut eder. ama bir kadın bir erkekle buluştuğunda o gecenin nasıl noktalanacağını zaten bilmektedir diye. ulan ne kanser cümleymiş yaz yaz bitmedi. yazarken uzadı valla, sıkıntı bastı bana. ohh. zaten hiç sevem aslında böyle konsantre anlam içerdiği sanılan yavşak tespitleri. içinde azıcık doğruluk payı var diye, yere göğe sığdırılamıyor şu siktiri boktan iki cümle. kendim getirdim buraya yazdım diye söylemiyorum bunu aklında tutan herif maldır. kadın biliyormuşmuş da, erkek bıy bıymış da. kendi amıma koyiyim ben. benden adam olursa, at yarrağından da gramofon iğnesi olur.

    ayrıca ve aslen anlatmak istediğim şu ki; ikna olmuş bir kadınla, sevişmeyi içselleştirmiş bir kadının sevişmesi arasında. köy domatesiyle, hormonlu hal domatesi kadar fark vardır. sevişmeye sizin dayatmanızla yaklaşan kadından nasıl bir ruhani yükseliş bekliyorsun canım benim. sevişmek bizim bu ülkede çokça rastladığımız gibi ömür törpüsü bir olay değil ki lan. normal sağlıklı iki birey birbirinden hoşlanıyorsa, gayet rahat, su içer gibi sevişir. normal olan da, doğal olan da budur. bize bu ülkede öyle bir şey yaşatılıyor ki sevişmekle yakından uzaktan alakası yok. savaşsak daha az canımız yanar yemin ediyorum. entrika, taktik, çıkar, plan, bilmem ne derken sevişmek olması gereken halden fersah fersah uzaklaşıyor. hayatı boyunca sağlıklı kadınlarla birlikte olma şansını yakalayamayan canım erkeklerimizin, sonunda kadınlarımızın önünde resmen yalvarmak zorunda kalıyor olmalarından dolayı, her şeyden evvel üzülüyorum. adam iyi bir sevişmenin ne olduğundan habersiz, bir kadına iki metreden yakın olmak için bile tüm karakterinden vazgeçiyor. konuyu toplayınca görüyoruz ki sevişmek kadınla erkek arasında çekiştirilip duruyor türkiye'de. çok zorlayınca da kopuyor hatta. durum buyken ikna ile ateşkes ilan edip, alelacele yalandan bir sevişme yaşayacağına. seninle sevişmek için can atacak o kadını beklemeni daha makul bulurum.

    kuşkusuz ki mutluluk aşkla bakan bir kadının bacakları arasındadır.

    ve sonuç olarak;
    gelene git , gidene gel denilmez baba.

    (bkz: cinsel yönden asla tatmin olmayan türk erkeği/@limon kimyon zorro)
    (bkz: domalsana aşkım/@limon kimyon zorro)
    (bkz: üç evli çiftten biri seks yapmıyor/@limon kimyon zorro)
    (bkz: aşk olmadan seks/@limon kimyon zorro)
    (bkz: mastürbasyon yapmayan kadın/@limon kimyon zorro)
    (bkz: türk erkeğinin erken boşalmasının sebebi/@limon kimyon zorro)
    (bkz: kadınları etkilemenin yolları/@limon kimyon zorro)
    (bkz: ilk buluşmada ben çok zenginim diyen erkek/@limon kimyon zorro)
  • kafasına vurarak yapılmadığı sürece genellikle sevişme teklifi ve iknası süreçleri konuşmak suretiyle yürütüldüğünden gayet normal olan durum.
  • konuşmanın ilerleyen dakikalarında "sibel" kozunu kullanarak başarıya ulaşabilirsiniz. o da size "ismail" kozuyla karşılık verebilir. dikkatli konuşmak lazım.
  • gençken yapmışlığım var birkaç kere

    -vizite ne kadar?
    +10 lira.
    -al 20 var burda, sevişicez ama.
  • eskiden yapabiliyordum bunu, şimdi yapamıyorum. konuşmadığımdan da olabilir, emin değilim.
  • yalnizca yolunu yordamini bilmek gerekir.

    (bkz: hipnotizma)
hesabın var mı? giriş yap