• tüm ihaleyi yine kadına yıkan önerme.
  • buradaki sözlük bebeleri ne derlerse desinler, aynı berbat, ucuz, komik olmayan, bayat cümleleri kursunlar dursunlar; gerçek kadınlar, gerçek erkekler ve gerçek aşklar varlar ve haddinden fazla gerçekler. ustura kadar keskin, tomurcuk gül kadar hassas, kadın kadar kırılgan, erkek kadar sağlam, aşk kadar büyülüler.

    gerçek erkekler aşık olurlar, aşık olunca şapşallaşırlar, çocuklaşırlar, sesleri titrer ama olurlar işte. aşka inanırlar, romantizmi bilirler ama yapış yapış olmaktan uzak dururlar. yumrukları sıkılıdır bazen ama avuçiçlerinde kadınlarının serçe parmağını okşayacak kadar da merhamet taşırlar kaburgalarının altında. gerçek erkekler küfür ederler, rakı içerler, dağ gibi dururlar, mum gibi erirler. güzel kokarlar, güzel kokan kadına taparlar. kavga ederler ama kin tutmazlar. aldatmazlar ama aldatılmazlar da. güzel bakarlar, güzel konuşurlar, güzel susarlar.. güzel öperler..güzel sevişir, güzel uyuyakalırlar, güzel uyanırlar. gerçek erkeklere bakınca, dokununca, yaşayınca anlarsınız gerçekliğini..benzemezler kimseye.sözcükleri de benzemez, tavırları da. bilirsiniz sadece.

    gerçek kadınlara aşık olunmaz. tapılır..ruhlarına karışılır. önce usulca sonra eze eze öpülür aşktan kabaran dudakları. gerçek kadınlar sessizce ağlar, makyajı akar..gerçek kadınlar ateş gibi yanar dokununca, cennet gibi kokar, bambi gibi bakarlar..gerçek kadınlar zor sever, zor unuturlar..terk etmeye zor karar verirler ama karar verince geri dönmezler.sessizce ve dağ gibi giderler..sadece gerçek adamlara aşık olurlar.bilirler gerçek erkeğin bir tarzı vardır, bakışları derindir, sözcükleri kan gibi işler insanın damarına..öpüşü masal gibidir, kesilir ayakların yerden..

    gerçek aşklar sihir gibidir. bir anda başlarlar. insandan, aklından, inancından, kuralından, statüsünden, kararlarından güçlüdür gerçek aşk.. kimse karar veremez aşık olacağı zamana. kimse ne zaman biteceğini bilmez kalbini esir eden sarhoşluğun.. gerçek aşklar bir bakışta , bir hecede, bir dokunuşla ya da bir kavgayla başlar.. rüzgar gibi eser, fırtına gibi dağıtır, sel gibi götürür insanı..deprem gibi yıkar bazen de. ama üstadın da dediği gibi ayrılık da sevdaya dahil. çünkü ayrılanlar hala sevgili! sonunda acı var diye, hayalkırıklığı var diye kimse kaçamaz aşktan. kaçarsa da toslar nasılsa en büyüğüne. sonunda ölüm var diye yaşamaktan vazgeçmeyip, üzülürüm diye aşktan kaçacağını sananlara halk dilinde mantık insanı, kalp dilinde budala denir. gerçek aşkları gerçek kadınlar ve gerçek erkekler yaşar..

    şımarık kadınla şımartılmaya layık kadının ayrımını yapabilmek lazım.
  • ileri üçlü: am, göt, meme.
  • ayak.
  • 3 adet ümit özat tipli abisidir. kolaysa vazgeç bu sevdadan!
  • zengin bir baba bunlardan biridir.
  • var olmayan unsurlardır. hiçbir kadın vazgeçilmez değildir. eğer sıfatı anne değil ise elbette.
  • hızlı alışveriş yapabilme özelliği, 2 kat daha fazla mantıklı düşünebilme kapasitesi, yemek yapmayı keyifli bulması, çalışıyor olması, gerisini zaten hepimiz biliyoruz. (büyük göğüs, koca göt vs)
  • '' annesinden dayak yediği halde anne diye bağıran bir çocuk '' un sahip olduğu şey ne ise, ona sahip olması.
hesabın var mı? giriş yap