• bunlarda genelde baba ya ölmüştür, ya ayrıdır, ya da zayıf karakterdir. üniversitenin ilk yıllarında yaşça kendinden olgun birine aşık olur. kürtaj yaptırınca da en çok feministler destek olduğundan sanırsam kendine feminist demeye başlar.

    iyi sevişiyorlar ama tipsizler.
  • kadının eşya yerine konduğu devirlere dönülme tehlikesi bu sebeblerden birisi olabilir.
    gelişmekte olan bir ülkede yaşıyorsa eğer bu korkuyu yaşamasından daha doğal bir şey yoktur.

    not: werder bremenliyim
  • sözlükçülerin feminizmden bi bok anlamadığını gösteren nedenlerdir. bi siktirin gidin.
  • yoktur.

    eşitlik istemek/hakkın yanında olmak için bir nedene ihtiyaç mı varmış? bize öyle bir bilgi gelmedi.
  • erkeklerin potansiyel enerjilerini sevgi yerine nefrete harcamasıdır.
  • türkiye de farklı, avrupa da farklı nedenlerdir. (çok mu biliyorsun mesajlarına karşı hemen yazayım gavurda yaşıyorum)

    avrupa da feminist insanlar bir sivil toplum örgütü gibi fayda üzerine çalışırlar, toplum içinde olan kadın/erkek eşitsizliğini düzeltmek maksatlı olarak kadınlara sahip çıkmak ilk amaçlarıdır.

    türkiye de feminizm ise toplum içinde kadını yükselterek dengeyi ve sosyal adaleti sağlamak yerine, erkeği aşağılayarak puan toplamaktan ibarettir. yani aslında en şikayet ettikleri ataerkil toplum içinde bile çözümü yine erkek üzerinden ararlar.

    bu yüzden insanların feminist olma nedeni faydalı olmak değil, herhangi bir sebepten ötürü erkeklerden nefret etmekten kaynaklıdır görüşü hakim olması normaldir.

    buna en büyük kanıt ise türk toplumu içinde bitmek bilmeyen kadın/erkek eşitsizliğidir. bu da gösterir ki feminist hareket, yukarıda sebeplerden dolayı, herhangi bir önemli iyileştirme sağlamaktan yoksundur. bundan da en büyük zararı yine kadınlarımız görmektedir.

    bu da böyle bir fikrimdir.
  • genelde;
    erkek egemen bir toplumda (bkz: yukarıdaki güruh), yok edilmeye çalışılan kişiliğini ön plana çıkarmak için mücadele etmeyi ve birey olarak sahip olduğu hakların aynı malum zihniyetle yok sayılmasına karşı çıkmayı isteme nedenidir.

    özelde;
    sağlıklı ilişkiler kuramamış bireylerin (bkz: yukarıdaki güruh), kadını ve feminizmi aşağılayarak vicdanlarını rahatlatma ve komplekslerini örtme çabalarına karşı mücadele verme nedenidir.

    (bkz: hadi çıkın dışarıda oynayın)
  • haklarını aramaktır.
hesabın var mı? giriş yap