• ilgili video
    girişimci olmak isteyenler izlemesin, kredi çekmiş falan üzüldüm.
  • hürriyet tipi başlık atmayı bir tarafa bırakırsak, desteklenmesi gereken projeye imza atmış talihsiz bir girişimcinin hazin hikayesi.
  • beyin göçüne zorlanan bilim adamıdır. klasik bir girişimcilik hikayesinden çok yapılmaması gereken bir keşfe imza atmış gibi görünüyor. cezalandırılmış demek abartı olmaz. insanın umudunu kaybetmesine neden olan hayat hikayelerinden sadece biri..umarım gündemde kalır da, hiç değilse yaptığı çalışmaya el koyup ses etmeyen firmalar kendileri tasarlamış gibi üretime geçmezler.
  • videoyu izledim.

    aslında sosyal medya'da kendi aramızda yapılabilecek bir kampanya ile desteklenebilecek projenin şimdiye kadarki durumudur.

    yani hep görürüz, abd'deki şimdinin çok büyüğü firmalar hep evin garajında kurulur ve kendilerine destekçi sağlayıp sonra büyür giderler.

    o sırada ucuzken firmadan hisse alanlar eğer firma değerlenirse paraya para demezler.

    her firma büyüyüp gidecek diye bir kural yoktur ama bu biraz da şans işidir.

    sosyal medyada, ekşi sözlükte bu arkadaşla görüşülüp kampanya yapılsa, arkadaş ne kadar para ile bu işin yapılabileceğini söyleyip kuracağı firmadan hisse satsa, millet de kendilerini riske atmayacak şekilde 100-200 tl'lik hisseler alsa ilerde bu ürün tutulmaya başlandığında(eğer tutulursa) çok sağlam gelirler elde edebilirler. yok ürün yine de tutulmazsa çok çok 200 liraları gider.

    bence ulaşabilen biri bu arkadaşa ulaşsın ve biz de küçük küçük paylar ödeyerek yatırımcı olalım.
hesabın var mı? giriş yap