• bugün saçmalayası olanlar için isimler şöyle:
    erkek: coolcan
    dişi: fluffergül

    kombinezondan hazzetmeyen bir nesle kombine bir söz nasıl açıklanır bilmiyorum ama, bugün hakikaten kötü bir entry altına imza atasım oldu, ve buna ben de anlam veremiyorum.
  • diyecekler ki "ayıp ediyorsun spina, insana ingilizce sokulur mu hiç?"

    derim ki; "yahu bunda alınacak ne var? her yere soktık bi insan kaldı. ona da sokalım şu english'i. dert etmeyin, en fazla birkaç debelenme olur, sonra alışır. hatta hoşuna bile gidesek... sırpınma"
  • bu noktada birilerinin bakınız vermesi lazım. mesela "meaningless topicler" şeklinde. en azından bugün içine english sokacağımız insanı belirlememize yardımı olur. kendini belli eder, highlight olur, got it? yeaa...
  • daha önce başka bir başlıkta oldukça güzel anlatılan bir konuyu, kafasına göre ve "aman allahım bu muhteşem oldu" hezeyanı ile yeniden açan tipler de vardır hani aramızda, benim gibi, senin gibi. işte bunlardan biridir english seven perfect leksikolog hanım veya bey, yani daha önce bahsettiğim.

    misal; strong bir presence'dan bahsedilmiştir bir yerlerde, e hakikaten süper olmuştur. ama yetinmez ve formatın cluster size'ını değiştirme çabası ile yeni bir başlık açarsınız. adını da yarı ingilizce yarı türkçe koyarsınız.

    işte o zaman kabarır bu inatçı damarım ve bir kısım sözlükçülerin içine english sokmak isterim. misal redhouse, webster's... girene kadar evet.
  • fotoğraflar aracılığıyla yakalanması gereken bir inattır bu aslında bir anlamda. kişilerin kendilerinde olan bir inattır. anlatacağı fazla şey olmayan kişinin, kendi içine ingiliş sokma inadıdır. bunların da fotoğraflarını çekmek ve yayınlamak lazım summitz'in en ücra ve sidik kokulu köşelerinde. puan vermek lazım içine en güzel english sokana. gazetelere makale olması lazım bu mesele. english sokmak aşağı, english sokmak yukarı olmalı. sözlük hakkındaki isteklerden biri olmalı bazılarının kendi içlerine english sokma inadının ebedi kalması.

    sevgi, aşk, hörmet ve sensible soccer.
  • (bkz: süper olay)
hesabın var mı? giriş yap