bir kıza açılmak isteyenlere tavsiyeler
-
fazla bekletip kızı kendinizden tiksindirtmeyin,birkaç kez karşılaşmışsanız kız zaten ondan hoşlandığınızı anlamıştır.
-
1- korkmayın
2- samimi olun
o an reddetse bile 3-5 güne kadar o sizi arayacaktır. başka birine karşı bişeyler hissetmiyorsa ya da önceden süregelen kopuk bi ilişkisi yoksa tabi..
bana güvenin -
onun gittigi yerlerde uydurma bi adrese gidecekmis gibi... himm. sen surada oturuyorsun galiba, benim de su adreste isim var ama nasil gidecegimi bilmiyorum tarzinda bir yaklasim.. sonunu getiremedim ben ama.. önayak olmustur kesinlikle...
-
neyimden hoşladın gibi saçma salak bir soru sorarlarsa siktir edin. kimsenin götünü kaldırmaya değmez
-
en fazla dubalara kadar açılın. *
-
hemen açılmayın, önce boyunuzu geçmeyen yere kadar gidip kıyıya paralel yüzün. bunu yapamayacak kadar korkuyorsanız biraz kıyıda takılıp sadece bacaklarınızı sokacak kadar girin. ıslaklığa iyice alışınca kasıklarınıza kadar içeri girebilirsiniz. sonra da açılın gitsin.
-
önce dağa kaldırın, gerisi gelir zaten.
-
eski ilişkilerden sakın bahsetmeyin.konusu açılsa bile yüzeysel olun,yaralı güvercin modeli çizmeyin,küçük emrah bakışı atmayın.yapmayın yani.olmaz.
-
cevap olumsuzsa uzatmayın, hayır demek hayır demektir. sırf sen o moda kendini soktun diye elin kızı da aynını hissetmek zorunda değil.
-