• ölü erkek ise (tam dakikasını veremeyecem ama) testislerden meni boşalır.ilk 36 saat zarfında bir ara oluyor bu.kuduk bize dakika ve skor versin.
  • 40'i cikmasina 924 saat kalmi$ olunun, oluluk kariyerinin uzunlugu.
  • bu zaman zarfi icerisinde, turk orf ve adetlerine gore;

    1. cenesi dusmesin, agzi acilmasin diye agzi baglanir.
    2. karin bolgesine, karin sismesin diye bicak konur.
    3. olum isleminden sonra (huzursuz'un discovery channel'dan edindigi bilgiye gore) geriye cekilen etler nedeniyle daha hizli buyuyormus gibi gozuken tirnaklar, olumun hemen ardindan kesilir.
  • bir kurum var adini tam olarak hatirliyamiyorum bu kuruma vucudunuzu bagisliyorsunuz. kurum gorevlileri siz olunce cesedinizi alip bir ortama koyuyor ve basliyor cesedinizi izlemeye vucudunuzda olan tum degisiklikleri adim adim kayit altina aliyorlar. sanirim body farm olarak adlandirilior bayada tepki almislar zamaninda.
  • dreamer için halen geçerli olan durum
  • (bkz: insan çiti)
  • ahiret aleminin hollywood'u tarafindan 24 turevi bir diziye konu edilebilecek surec. soyle ki:

    corc new york belediyesinin dogal gaz arizasi nedeniyle actigi cukurlardan birine duserek mefta olmustur. oldugunu hemen farkeden corci vakit kaybetmeden belediye baskaninin ahiretin sicak nefesine kavusmus olan hisim akrabalarinin pesine duser. intikamini almalidir. olum nedeninin uyduruklugu ona epeyce prestij kaybettirmekte olsa da, bizim corc zekasi ve azmi ile 10 kusur saat icerisinde kendini ispatlamayi bilmis, hatta kayit burosundaki memure ile bir aksam yemegi ayarlayabilmistir.

    new york belediye baskani, durumun kritik olabilecegini hissedip en gozde muhafizlarina, ol dese olecek olan fedailerine hakikaten olmelerini soylemistir. olen fedailer, burokratik islemleri atlatip hemen corc'un pesine dusmuslerdir.

    bir araba kiralayip ahireti gezen corc, trafik kurallarini ihlal ettigi gerekcesiyle bolge serifi tarafindan iceri tikilma tehlikesi ile karsi karsiya gelmis olsa da, ahirette henuz pek kimsenin bilgisinin olmadigi matrixsel dovus teknikleri ile bu tehlikeyi bertaraf etmistir.

    ancak saat ilerlemektedir, ilk gun bir sonuc alamamistir corc, memure nancy ile bir fransiz restoranina giderler, corc elit zevklere sahiptir, yemek icin beethoven'in canli muzik yaptigi bu restorani ozenle secmistir. bu romantik yemekte yakinlasan ikili, sonrasinda nancy'nin evine ulasir, bir sarap acip terasta demlenmeye baslarlar ki, belediye baskaninin fedaileri gelip bu huzur tablosunu adeta bir kan golune cevirirler..

    (bkz: iste oyle bir sey)
  • 12. dakikada ölüdür.
    30 dakikada ölüdür.
    1 saat sonra ölüdür.
    6. saatte ölüdür.
    8. saatte ölüdür.
    8-12 saatler arasida ölüdür..
    18. saatte ölüdür.
    24 saat sonra ölüdür.
    36 saat sonra ölüdür.
  • 12. dakikada ölüdür.
    30 dakikada ölüdür.
    1 saat sonra ölüdür.
    6. saatte ölüdür.
    8. saatte, ne, ne, ne noluyor, hassittir!
    8-12 saatler arasinda: kaçin!.
    18. saatte ölü kendine yeni ölü arkadaşlar bulmak üzere ortaliklarda gezmektedir.
    24 saat sonra ortamdaki ölü sayisi artimiştir, poker ve okey masalari kurulmuş, bowling oynamaya çalişan ölülerin kollari kopmaya başlamiştir.
    36 saat sonra lag kalkmiştir, bir işik koridoru etrafi süpürmeye başlar, ölüler birer birer toplanir.
hesabın var mı? giriş yap