• bu cümleyi sık sık işitmiş ve hiç de samimi söylenmediğini hissetmişimdir her zaman. özellikle o 'mutlaka' sözcüğü yok mu tam bir yalandır o. o anda bişey isteyiverseniz çeşitli bahanelerle reddedileceğinizi söyleyebilirim. sizden almayı umdukları bir şeyler olan insanlar genelde bu şekilde kendilerinin puanlarını sizin gözünüzde yükseltmeye çalışırlar sadece. aynı zamanda erkekler tarafından karşı cinsle yakınlık kurmak amacıyla bu cümle kullanılır. bu tam bir kandırış cümlesidir gözümde. (bkz: bana bunlarla gelme)
  • özellikle düğün vs hazırlığı icinde olanlarin eş, dost, akraba tarafından bolca duydugu cumledir.

    yuzde 99"u sahtedir abartmiyorum. alayi ikiyüzlülüktür..
    zira test etmek icin ihtiyaç duydugunuzda o soyleyenleri bir yoklayin hicbiri piyasada olmazlar.

    (bkz: tecrübeyle sabit)
  • " yardıma ihtiyacın olsa dahi bana asla söyleme " demek istemiştir.
  • (bkz: yapılması zorunlu hissedilen duyarlar)

    tabiki de asıl amaç ihtiyaç olunca ulaşmaları değil, kişiye verilen değeri anlatma biçimidir. zaten değer veren kimse de sadece ihtiyacı olunca ulaşan değildir.
  • beni rahatlatan, sevindiren sözdür.
    "palavra" denmiş, bilemem. ben çünkü, ihtiyaçlarını kendi halleden biri oldum hep.

    ama söylendiğinde seviniyorum. zarafettir, inceliktir bu. "bak omuzum da burada, istersen" gibidir.
    hayatımda olup, bana bunu söyleyen insanlara karşı büyük bir minnet hissediyorum.

    ihtiyaçları ben cozerim. bana bunu söyle yeter.
  • yaşanan sarsıcı ayrılıktan sonra size hafif hafif yanlayan çakalın kanka ayağı göt ayağının ilk evresidir. dikkatli olmanızı salık veririm.
  • bunu en son söylediğim insan, bir ihtiyacı olduğunda gerçekten söyledi. ortaya problemi koydu, ihtiyaçları sıraladı, denklemi oluşturup hadi çöz dedi. normalde o kadar lafın gelişi kullanıyorum ki ben böyle lafları, hodor kesildim. birkaç kere hodor hodor dedim gitmedi. sonra dedim ki bunu sen kendinden de çözersin, bana daha büyük dert ve ihtiyaçlarınla gel. bir miktar küfür yedim ve artık böyle cümleleri bu kadar çok kullanmamaya karar verdim.
  • ilk defa biri hastanedeyim dediğimde bana ulaşamayıp evime yakın 2 hastaneye uğrayıp beni sormuş. arabası bozuk olduğu için taksi kullanmış. telefonum elime geçince iyiyim dedim ağlamaya başladı. sanırım ilk ve teksin sen...
  • bunu soran sormamış gibi oluyor öyle aşina olmuş .aşina olunmuş birde cevabı var canının sağlığı.yalan halbuki ne içten söylenir ne canının sağlığı istenir .
  • 2 aydır ne kadar çok söyleyenim var bu sözü. hepsi iyi ki var, hepsini iyi ki tanımışım. ihtiyacım olmasa bile bir yerlerde olduklarını bilmek bile bana güç veriyor.
hesabın var mı? giriş yap