• başıma böyle bişeyin geleceğini bilmişçesine yalnız oturmak istemiştim ama olmadı. ağır ve kötü kokan parfümüyle az sonra bir kız çıkıp geldi yanımdaki koltuğa ki daha ilk dakikada o yoğun kötü koku yüzünden fenalaştım ve boş koltuk aramaya başladım neyseki arka tarafta bir koltuğun boş olduğu gözüme çarptı. tabi hemen geçemedim çekingenliğim yüzünden. bir anda kalkıp gidince yanımdaki ne der gibi garip duygular yaklaşık yarım saat beni orada esir aldı. en sonunda geçmeyi başardım ama orda da peşimi bırakmadı koku çünkü artık otobüsün her yerini sarmıştı. malum kızın, benim gideceğim yerden iki buçuk saat önceki bi yerde ineceğini duymam bile bir nebze olsun rahatlatmıştı beni ama tabi 5 saat boyunca da otobüsün içinde akla karayı seçtim. saatlerce adeta işkence çektim başkalarını düşünmeden kendi sevdiği için bütün şişeyi üstüne boca eden insan modeli yüzünden. (bkz: o yaptı; siz yapmayın)
  • aklından mı zoru vardır, bizimle mi zoru vardır, ne zoru vardır bilemediğim hatun kişi. yazık günah yahu, astımlısı var, migrenlisi var, farenjitlisi var, hiç mi acımazsın kızım insanlara?
  • parfümü vanilyalı ya da çikolatalı..vs ise üzerine kusabilirim.elimde değil üzgünüm.
  • bunların erkek versiyonları da vardır ve acımazsıca sizi oksijensiz bırakarak öldürmek ister.
  • toplu taşımacılığa yeni bir soluk getirir. sabahların olmazsa olmazı, akşamları burunların cidden aradığıdır.
  • birkaç yıl önce, yeni aldığım gucci'nin envyisimli parfümünü sıkıp otobüsle, uzun yol yolculuğuna çıkmıştım. beni bile baymıştı bu koku. o yolculuğumda ciddi sıkıntı yaşamıştım. çevremdekilerin ne hissettiğini de bilmiyorum. uzun yol yolculuğu yaparken, yeni alınan parfümü sıkıp yola çıkmak, riskli bir davranış diye düşünüyorum. not: bu entry, başlıktaki kızın da böyle bir şey yaşamış olabileceği düşünülerek girilmiştir .
  • herkese zarar olan kızdır. bir de greenpeace'e üye olan modelleri var bunların onlar tadından yenmez.
  • aferin denilesi kız. otobusteki igrenç kokuları bir nebze olsun bastırabiliyorsa helal olsundur.
hesabın var mı? giriş yap