• çaylakların, yorum yazdıkça görece hızlı yükselmesi. bu nedenle boş beleş yazanların daha erken başlık açabilmesi. sahibiyle benzer nitelikteki başlığın, yine benzer nitelikteki kullanıcılara hitap etmesi. ve sonuç olarak, boş beleş yazanların sayısının, daha hızlı artması.
    aklıma geldi. karşıyaka deniz sineması sokağında bir dönerci vardı. 50 kuruştu yarım ekmek bir ara. önünde çok sıra olurdu. kırmızzıyapardık biberle, tadını bastırsın diye, aslında tadı da hiç fena değildi. cebinde parası olan kimseyi orada görmezdik yine de.
    ya, işte böyle forumcuğum.
  • erkeğin de, kızın da boş olmasından kaynaklı. dışarıda gördüğünüz çoğu insan n’asıl boşsa buradakiler de o sokaktaki insanların bir tezâhürü. burası nispeten daha eğitimli de olsa yine de netice belli. ortalama bir türk insanının hayatta çok bir ilgi alanı yoktur; ne sanatla, ne bilgiyle, ne de entelektüel diğer faaliyetlerle. n’asıl ki dışarıdaki boş insanların, -sadık hidayet’in tabiriyle “ayaktakımı”nın- önceliği ya ilişkiler, ya futbol, ya cinsellik, ya siyaset ise buradaki yavan güruhun da aynı. 3-5 tane aklı başında insan var ama onlar da bu serseri kalabalığı arasında kar tanesi gibi kalıyor. felsefe, edebiyat, kültür-sanat vs. beklemeyin buradan, bu ülkeden. canınız yanar.
  • iki üç entryden insanları atan moderatörlerdir. bu adamları küstürüp kaliteli içeriklerden vazgeçiyorsunuz ortalık çoluk çocuğa kalıyor
  • yazarlarıdır.
    ne kadar boş başlık ve entry varsa, bir o kadar da eleştiri başlığı ve entrysi mevcut.
hesabın var mı? giriş yap