• adını hatırlayamadığım derslerden bir tanesinde*, önemli bir proje alınmış olup, sınıfın en inanılmaz grubu ile sunulacaktır*. her zamanki gibi yine hiç hazırlanmamış olan ben ve harika grup arkadaşlarım konuyu şöyle bir google'da "turkeys health problem" diye aratıp, bulduklarımızı okumadan coppy-paste yöntemi ile word'e aktarmış ve yazdırıp, kafamız rahat ödevin tamamlanmasının verdiği rahatlıkla makaraya devam edilmiştir.

    ertesi gün sunum günüdür. sunuma hazır olan grubum, ellerimizde notlarımız ile sınıfın önünde yerini almıştır. ilk arkadaşımız sunuma başladığında sınıfta hafif gülüşmeler başlamış, bundan sonra herkesin konuya* ilgisi daha da artmıştır.

    sunumun başlangıcını yapan arkadaşım kanatlı hayvanların tanımını yaparken, hocamız olaya müdahale etmeye çalışmış ama arkaşımız okuma hızını arttırarak kimsenin hiç birşey anlayamayacağı bir seviyeye çıkıp hocamızı bertaraf etmeye çalışmış fakat başarılı olamamıştır. konunun hindiler ile ilgili olduğunu anlayan hocamız ve sınıf gülmekte biz ise daha çok gülmekteyizdir. ülkemizin sağlık problemlerini pek tabi hindilere eş tutamayacağımız için efsanevi bir sunum haline gelen duruma karşı bizimde pişkinliğe vurup gülmekten başka çaremiz kalmamıştır.

    akabinde sınıftan komple atılan grubumuzun ders ile ilişkisi kesilmiş ve na alarak sezon müthiş bir şekilde bitmiştir.
  • 1.elektriklerin kesildiği bir derste hocanın derse gaz lambasıyla devam etmesi.
    2.elektriklerin kesik olduğu bir 2. öğretim sınavında, kışın havanın kararmaya başlamasıyla hocanın ellerini ovuşturmak suretiyle "birazdan hava kararır. bakalım o zaman ne yapacaksınız. hıh hıh hııı" şeklinde konuşup gülmesi.
  • üniversitenin spor salonunda 3e 3 basket maçı yaparken oynayanlardan birinin ters bir hareket yapması üzerine kasığının sakatlanması sebebiyle çağırılan ambulanstan gelen doktorun, rahatsızlanan arkadaşa voltaren iğnesi yaptıktan sonra sen otur beş dakka diyip ambulans şoförüyle teke tek basket maçı yapması. üstelik maçta kösele ile forma giyen şoförün defalarca kayıp düşmesi, ama bir türlü pes etmemesi.

    (bkz: bilkent üniversitesi)
  • calculus dersinde sorunun tahtaya yazılmasından hemen sonra bi öğrencinin atlayarak ''cevap sıfır mı hocam? '' demesine hocanın jest ve mimiklerle süsleyerek '' nah sıfır!'' demesi
  • kampüs içinde fakültene doğru yürürken kafanı sağa çevirince sana doğru dörtnala koşan iki at görmek. okulumun, içinde veterinerlik fakültesinin de olduğu avcılar kampüsünde yer aldığını belirtmekte fayda var.
  • yaz okulunda istatistik 2 dersinin hocası kitap yada slayt kullanmadan kafasından soru yazarak dersi işlemektedir. uzun geçen bir dersin sonuna doğru öğrenciler hamur kıvamına gelmiştir. hoca da yorulmuş olacak ki sınıfa döner ve "arkadaşlar hadi örnek için bana konu söleyin" der. hocanın beklediği cevap vidanın çapı veya satış miktarı gibi istatistik örneklerinde kullanılan genel konulardan biridir. hocanın bu sorusu üzerine uyukladığı yerde birden canlanan çakal bir öğrenci "hocam konulu olmasın" der [ bilmeyenler için (bkz: konulu)]. hocanın öğrencinin neyi ima ettiğini anlamayıp şaşırmış gözlerle sınıfa bakması üzerine, sıcağın da etkisiyle mayışmış olan sınftaki erkekler öğrenciler kahkaha atmaya başlarlar. hoca anlamamaya devam ederek "konulu olursa daha zevkli olur arkadaşlar" der. bu cümlenin üzerine kızlı erkekli bütün sınıf kahkaha atmaya başlar. hoca, sınıfın güldüğünün görünce kendisi de gülmeye başlar. en sonunda sınıf sakinleşince gülmesini bitiren hoca "arkadaşınızın isteği üzerine konusuz yapacağız" diyip gerçekten konu olmadan sadece sayıları vererek soruyu tahtaya yazar.
  • sevgilisi ve yakın arkadaşı tarafından aldatılan bir gencin kız arkadaşı x'i kendisini yakın arkadaşı y ile aldatırken z yurdunun w odasında nasıl bastığını anlatan bir bildiri hazırlaması.. bunu okulun trafiği yoğun yerlerine asması` :takribi 1999 `..

    böyle şeyleri sadece filmlerde olur sanan saftirik bir velet olarak sağlam dumur olmuştum.. seneler sonra* bunun youtube versiyonunu yaptılar yalandan, bende aynı etkiyi yaratmadı..
  • bende başkasından duyduğum bir olayı yazayım umarım yazmıyordur hoşgörürsünüz ki 1100 küsür entry'i okuyamadım.

    arkadaşı numanın yerine sınava giren birisi çok heyecanlı bir şekilde sınava başlar, ufaktan yapar soruları imzayı da atar eli titreye titreye, kimse çakmaz birşey.sınavın sonlarına doğru inanlımaz şekilde heyecanlanan kişi, rutin olarak gezen gözetmenin yanına doğru geldiğini düşünerek ''hayır ben numanım, ben numanım diyerek sınıftan koşarak çıkar'' işin bir o kadar ilginç yanı da, hocanın koşan çocuğun arkasından başka öğrenciyi gönderip yakalatmaya çalışmasıdır.
  • mitoloji dersinde "12 tanrı değil bir tanrı var" demek, zeus heykeli çıplak diye dia yansıtılan duvardan yüz çevirmek.

    (bkz: ilim irfan yuvası)
    (bkz: inanmak istememek)
  • teknik resim dersi sırasında içerde ne aradığı belli olmayan köpeğin sınıfın ortasına kusması.
hesabın var mı? giriş yap