• çok yakında atv de gösterime girecek dizi.

    çekimleri adanada yapılacakmış. umarım yeni gelin dizisi gibi adana ve adanalilari guneydoğulu gibi göstermezler.

    kaynak
  • az önce annemin “burada dizi çekiyorlar” demesiyle öğrendiğim dizi. kim oynuyor diye bakayım dedim ama oyuncu ve dizi hakkında pek bilgi bulamadım.
  • çekimlerinde bir problem mi oldu acaba diye düşünmeye başladığım dizi. neden hala yayınlanmıyor, yayınlansa da memleket hasreti gidersem.
  • days of heaven filminin uyarlamasıdır.
  • fragmandan da anlaşıldığı üzere days of heaven uyarlaması, çiftlik evinin üstünden uçakla geçmelere kadar aynı. bizim millet entrikaya bayıldığı için tutar. bir nestor almendros tarzı görüntü işçiliği beklerim ama, çukurova nın kavruk düzlüklerini güzel resmetsinler.
  • vahide perçin için 1-2 bölüm izlenebilecek bir ağalı aşk dizidir.

    uyarlandığı orjinal filmin-dizinin bir önemi yok. bu topraklara gelince ağa dizisi oluyor bu tip film ve diziler. bir de allah aşkına, diğer rollerin isimlerini bile söyleyemem, daha silik oyuncular bulamadınız mı? vahide hanım hiç mi bu ne dememiş kadroya? fox'un abudik gubidik dizilerinden transfer bir kadro.

    bu konudan yılmadık mı? yıldık. ama ne yapalım başka proje üreten yok, haliyle sevdiğimiz oyuncuları ancak böyle izleyebiliyoruz.

    zamanda geriye gitsek de meral okay* ablamızın asmalı konak'ı yaratmasına engel olabilsek keşke, belki o vakit ağa dizisi furyası hiç başlamamış olurdu.

    yazmadan edemeyeceğim, bu kadar para dökeceksiniz madem yahu bir tane yaşar kemal ya da orhan kemal kitabı uyarlamak daha güzel olmaz mıydı? muhtem yüzyıl gibi bir dönüm noktasına imza atmış yapım şirketinden böyle kolaycılıklar beklemezdim. halbuki ince memed ne güzel olurdu... bereketli topraklar üzerinde ne güzel olurdu.

    varsa yoksa copy paste sikimsonik aşk hikayeleri.
  • senarist ayfer tunç.
  • ulan milyon yıllık adanalıyım eğer bu sefer de bizi güneydoğulu aşiretler ile karıştırarak dizi çekerseniz topunuza küfredeceğim. anacığım adana göç alan bir il aynı istanbul gibi, aynı ankara ve izmir gibi, aynı kocaeli gibi ve güneydoğulu kardeşlerim ile bir sıkıntım yok fakat benim ananem, benim kültürüm değil anlatılan. sizin anlattığınız çukurova değil, cebel i bereket değil, kozan, kadirli, ceyhan değil. siz şalvar giyip beyaz çorap giyen herkesi adanalı olarak anlatıyorsunuz. yeter karşim beni anlatın adana ya göç eden şanlıurfalıyı değil.
  • tanıtımında görünen drone çekimlerini kim yapıp, işlediyse görüntü çok güzel görünüyor. özellikle o köprüden tren geçtiği kısım hollywood kalitesinde olmuş.
  • tanıtımlarıyla ilgimi çekmeyi başaran dizidir. ilk bölümü 13 eylül perşembe günü atv'de yayınlanacakmış. umarım güzel bir dizi olur.
hesabın var mı? giriş yap