• 97li sasirdigim kız. cok guzel degil ama gozleri ve gülüşü güzelmiş. yetenekli yasina gore baya iyi hatta.
  • cok güzel diyemem ama çok alımlı. kütür kütür de diyebiliriz. eheh.

    https://www.instagram.com/…8u/?igshid=19ym9xhwa3l8l
  • ''doğal güzel'' denilecekse türkiye'de adres gösterilebilecek sayılı ünlü bayanlardan biri olabilir. tamamen doğal olduğu için belli bir açının, belli bir efektin, belli bir pozun güzeli değil belli. gülerken, mahzun dururken, ağlarken, ciddi iken yani her hali ile çok güzel. yüzündeki benler bile ne kadar güzel duruyor... kaşları da muhteşem bu arada. umarım şekli ile oynamaz. daha 20 yaşında iken bu kadar güzelse 25 yaşlarına doğru suratı iyice karakteristik bir hal aldığında nasıl güzel olur tahmin etmesi zor değil. ışığı, havası çok farklı. esmer teni ve renkli gözleri ile faslıları inceden andırıyor gibi.

    oyunculuğu hakkında bir fikrim yok ama bu güzelliği ile ileride adını çok duyacağımızı düşünüyorum. uzun zamandır doğal hali ile bu kadar ''optimum'' güzel olan yeni bir yüz görmemiştim. insana huzur ve yaşama sevinci veren bir güzelliği var.

    yıldızı parlasın diyoruz.

    edit: memelere plastik taktırmış. doğal güzel demiyoruz artık, silikonlu tv yıldızı demek uygun düşer gibi ama takdir yüce türk milletinindir tabi. yıldızı parlasın yine de.
  • benzediği kişi tam olarak sara sampaiodur.
  • destansı güzelliği var ama(bkz: tahta)bildiğin dümdüz tahta
  • silikon taktırdığı için şu sıralar bol bol dekolte veriyor. kendine güveni geldi herhalde. bundan şikayetçi miyim ? yooo
  • çok güzel bir kız. saçlarını siyaha boyatırsa daha iyi olur ama..
    https://www.instagram.com/bdamlayilmaz
  • an itibariyle arz-ı endam ettiği uykusuzlar kulübünde kendisini ilk kez gördüm adını da keza ilk kez duydum. 1.7 milyon takipçisi var sözünü duyunca bi stalkladım neymiş bu kadar takip edilecek şey ve üzgünüm ama ne burda övüldüğü kadar bir güzellik ne de bir oyunculuk başarısı göremedim. eyvallah konservatuvar okumuş 4-5 yıldır dizi oyunculukları bir mi iki tane mi ne film de patlatılmış da babacım 97li ne kızlar var ya vay babam 25ine gelince nasıl da güzel olur diye de potansiyel üstünden gazlamak da ne bileyim. tu kaka yapmıyorum allah yolunu açık etsin de 1.7m takipçilik veya ovvv o ne güzellik o diye ölüp bitmelik bir durum yok çıtayı düşürmeyin allasen.
  • gördüğüm kadarıyla memeleri silikon bir kimse.
    doğallıktan uzaklaşıp o memeleri hissiz yapay birer limon tanesi haline çevirmek için para veriyorlar şaşırıyorum. iğrenç.
hesabın var mı? giriş yap