aynı isimde "bird box" başlığı da var
  • sandra bullock'un başrolünde olacağı josh malerman’ın romanından uyarlanacak olan netflix filmi.

    http://www.bakiniz.com/…ilmi-bird-boxta-rol-alacak/
  • 21 aralık'ta yayınlanması beklenen ve oyuncu kadrosunda sarah paulson, john malkovich, sandra bullock ve trevante rhodes’un yer aldığı netflix filmi.

    gerilim türündeki bird box, josh malerman’ın kaleme aldığı korku romanı kafes‘ten uyarlanıyor. filmin senaryosu ise arrival ile oscar adaylığı elde eden eric heisserer'a ait.

    türkçe altyazılı fragmanı da yayınlanmış.
  • fragmanından the happening tadı aldım. çok benzer değildir umarım.

    edit: az önce romanı bitirdim. çok güzeldi lan, gerildim, duygulandım. ayrıca fragmanında gördüğüm kadarıyla, filmde -ana konuyu bozmadan- epey değişiklik yapmışlar.
  • fragmanı güzel duruyor. john malkovich ve sandra bullock'lu kadro da iyi. ancak netflix filmlerinin bok gibi olduğu düşünülürse çok da beklentiye girmemek gerek.

    fragman
  • kitabını okumuştum fragmanı da güzel gözüküyor.
  • fragmanını izledim az evvel. anladığım kadarıyla zombisiz zombi filmi yapmışlar. çok sıkıcı olmaya başladı her şey.
  • ilk çıktığında sosyal medyada konusuna denk gelmiştim ve gizem türüne hayran olan benim salyalarım akmıştı. kitabı aldım ve çok kısa sürede okudum. okurken hakkında çok düşünmemiştim ama okuduktan sonra hayranı olduğumu fark ettim. inanılmaz derecede geren,sarsan bir dili var yazarın. yakınlarda filmi* çıkıcak bundan dolayı ikinci defa başladım. bu defa anladım ki insan gerçekten kendinin farkında değil. içindeki yaşama iç güdüsüyle neler yapabilecek kapisitesi olduğunu.dehşet veren bir kitap kaçırmayın.

    fragman o boğuk cansız renklerle,tonla çekilmemiş. bundan dolayı beklentim düşük ama tabi ki izliyeceğim.
  • kitabını okuduğumda ne zaman filmini çekerler diye düşünmüştüm konu gerçekten ürpetici nasıl işlenecek hikayenin dokusundan uzaklaşacaklar mı? kendi payıma düşüncem zor çekilecek bi film ama “arrıval” filminin senaristi eric (soyismini yazmam için google bakmam lazım ) oluna beklenti ve heyacan artıyor hayırlısı olsun
  • güçlü kadrosuna rağmen kitap kadar etkili olamayacağını düşündüğümdür. merakla bekliyoruz.
  • 124 dakikalık, 2018 yapımı film. 7 / 10.

    geçen sene; a quiet place 'de, "ses" çıkaramadık, şimdi de "göremiyoruz"... seyirciyi (insanı) beyaz perdede kendi duyuları üzerine kurulmuş empati - sempati ve antipati bağları ile vuran korku-gerilim sineması son yıllarda kendine iyi bir yer buldu sektörde. izlerken, ekran karşısında avantajlısınız, duyularınız açık, neredeyse "god-mode" da takip ediyorsunuz olan biteni ve bu da haliyle izleyiciye kendini mutlu, avantajlı ve kontrollü hissettiriyor. 1960 danimarka doğumlu yönetmen susanne bier 2018'in en çok ses getiren yapımlarından birine başarı ile imza atmış görünüyor.

    tamamı california'da çekilmiş filme dönecek olursak, başrolde benim hiçbir zaman güzel ya da yetenekli bulmadığım sandra bullock'u görüyoruz. kendisinin mimik yoksunluğu filmde işe yarıyor, hiçbir zaman şok olmayan ya da kendini dağıtmayan malorie karakteri ile karşımıza çıkıyor. yüzündeki medikal düzeltme ve müdehaleler o kadar yoğun ki, film boyunca yüzünün yarıısnı saçlarıyla kaplı görüyoruz. trevante rhodes ve beklenmedik isim john malkovich de işi teslim ediyor bu departmanda.

    sonuç olarak sonlara doğru (özellikle orman sekansı) kendini birhayli uzatarak izleyiciyi yorabilen, fakat özellikle başlangıç kısmında dikkatleri kendine, hikayesine çekmeyi iyi başaran bir gerilim filmi bird box. bunu yaparken türün atalarından miras klostrofobi ve tek mekan bunalımlarını da akıllıca kullanıyor üstelik (buna yol filmi git-gellerini de eklemek mümkün). tek başınıza ya da arkadaşlarınızla planladığınız; bol yorumla izlemelik gerilim tercihli geceleriniz için son yılların kaçırılmaması gereken popülerlerinden, ayrıca.
hesabın var mı? giriş yap