• apple firmasının ankara yetkili servislerinden bir tanesi.
    müşteriyi cihazın garanti dışında değerlendirilebileceği söylemleriyle çekincelere iten servisimsi kuruluş.
  • ankaradaki en dandik servis. en son 6s verdim, hoparlör ve touch id'de bariz sıkıntılar var. bunu geçtim telefon %40'larda kapanıyor. götürdüm telefonu 2 hafta bekledim ne ses var ne seda. daha sonra mesaj geldi belirtilen problemler bulunmadı iade diye. telefonda full body (arkaya çekilen film) vardı insan bari onu söker en azından yalandan uğraşılmış görüntüsü verir.

    cihazı teslim aldığımda ekranda lekeler oluşmuş orda söyledim bizden kaynaklı değildir dediler. dedim neden cihaz arıza formuna ekranda lekelenme var yazmadınız diye sistemlerimizde sıkıntı çıkmıştır dediler. koskoca apple servisi sistemi gidecek.. neyse en son aldım cihazı ne haliniz varsa görün dedim, telefonu videoya çektim %44'te kapandı telefon. apple ile iletişime geçtim videoyu mail yolladım bireysel'i şikayet ettim. daha sonra bireysel'den çağrı aldım efendim bir aksilik olmuş diye götürdüm cihazı hemen değiştirdiler.

    baştan savma işini bilmeyen bir ekibe sahip.
  • iphone'unuz tamire veya bakıma gönderildiğinde yedek cihaz hizmeti ile gönlümde yer edinmiştir. 1 ay için 100 liraya 5s kiralayarak kırılan ekran nedeniyle duyduğum depresyon belirtilerini hafifletmiştir.

    ayrıca başarı teknik servis aynı onarım için 570 lira talep ederken bu arkadaşlar 540 lira fiyat verdiler.
  • meşrutiyet caddesindeki şubesine apple store dan aldığım ve artık şarj etmeyen kablosunu bıraktım. birkaç gün içinde değiştirdiler. sonra aldığımdan beri ekranında sorun olan iphone 7 mi bıraktım. bir gün sonra mesaj geldi değişim yapılacak diye. kısaca memnun kaldım. ama ikinci gittiğimde çok suratsız bir banko görevlisi vardı, onu hiç sevmedim.

    kim bilir neler yaşıyor diye düşündüm sonra. affettim kendimce kızcağızı. hatta sonra kendime kızdım. garip bir duygu yoğunluğu yaşadım. kablonun, telefonun önüne geçti yaşadıklarım...
  • apple yetkili servisi.

    telefonumu onlara gönderdikten sonra apple’ın kendi merkezine sevk ettiler. galiba kapsamlı bir sorun olduğu için. bu süreç de gayet hızlı oldu. bilgilendirme sistemleri de çok güzel. ben apple servisinden memnun kalmasam da kendilerinden gayet memnun kaldım. güven veren bir yer. siteleri de çok güzel hazırlanmış bir site. bakalım 1-2 telefon daha göndereceğiz o zaman daha kapsamlı bir yazı yazarım buraya.
  • özellikle ankara' daki arkadaşlara tavsiyem kesinlikle bulaşmamaları gereken bir firma kurumsallığın k si yok.13.12.2018 tarihinde bir gaflette bulunarak batarya değişimi için gittim yarım saat sıra bekledim, telefonu 12:47 de teslim ettim, ankamall gürgençler de maximum 15 dk süren işlem için 14-14:30 gibi gelin denildi, 14:00 de dedikleri gibi gittim işlemleri sürüyor dediler, oturdum beklemeye başladım dükkanda, 14:30 oldu dedim benim cihaz ne oldu, aradılar arkadaşlar test atıyor dediler 10dk sı var tamam dedim oturmaya devam, 14:40 oldu dedim telefonu verin artık olmadıysa da olmamış halini verin yapmayın gerek yok dursun bataryası dedim bu seferde yarım saat şarja takılması gerekiyor batarya güvenliği için dediler, dedim verin istemiyorum batarya güvenliğini felan zar zor telefonu aldım çıktım. ankara' da yaşayan arkadaşlar apple servis konusunda gitmemeleri gereken servislerin başına koymaları gerekir şiddetle tavsiye etmiyorum.
  • apple bir kısım iphone 6 plus'ın arka kamerasını hatalı üretmiş. adamlar türkiye sitesinde, amerika sitesinde, ne bileyim japonya sitesinde duyuru yapmış. cihazınızın seri numarasını şuraya yazın, hatalı cihazlardan biri ise burada yazacak, gidin yetkili servisten ücretsiz değişsin kameranız diyor.

    buraya kadar ne güzel değil mi. arka kamerası bozuk olan cihazımızın seri numarasını yazdık, kamera değişim programına tabii olduğunu öğrendik ve bireysel bilişim'in yolunu tuttuk. derdimizi anlattık ama malesef anlayan olmadı. cihazınızın garantisi yok dediler. dedik ki adamlar yazmış siteye bunun garantiyle alakası yok diye. açık açık yazmışlar, cihazın satış tarihinden itibaren 4 yıl içinde bu seri numaralı cihazların kamerası bozulmuş ise getir kamerayı ücretsiz değiştirelim diyor. garanti zaten 2 yıl. tekrar insan gibi anlattık gene olmadı. bu kez de cihazınızda fiziksel hasar var, garantisi de bittiği için herhangi bir işlem yapamayız, cihaz değişecek verin 3400 tl dediler. teşekkür ederiz deyip gittik. 1 hafta telefonsuz kalıp üzerine bu muameleye maruz kalınca iphone a tövbe ettik.

    tanım: hiç tavsiye etmediğim apple yetkili servisi.
  • 1 ay önce burada telefonumun ekran değişimini yaptırdım.defolu ekranı takıp suçu apple'da buldular ve benide mağdur ettiler.
    edit:
    geçte olsa hatalarını kabul edip ücret iadesi yaptılar.
  • şarjdan sonra açılmama sorunu olan 8 plus cihazımı götürüp verdim. iki üç saat sonra sonuca ilişkin mesaj geldi: 3799 tl karşılığında ücretli değişim. bir iki gün düşündüm, tamir olanağı olup olmadığını araştırdım sonra gittim ama sorunun ne olduğunu dahi söylemiyorlar, telefonun içinin açılıp bakılmaya tenezzül dahi etmediklerinden kuşkulanıyorum. belki küçük bir devre arızası belki batarya sorunu var, ama direkt olarak hiçbir sorun bilgisi vermeden değişim deyip 3799 tl kazanmanın peşindeler. bu para karşılığında sıfır diye verdikleri telefon da kesinlikle sıfır falan değil, kutusuz ve faturasız. benimki gibi temiz telefonları direkt değişim diyerek toplamaya, küçük arızalarını giderip sıfır diye başkalarına aynı şekilde satmaya çalışıyorlar. başka türlü bir servis nasıl olur da sorun söylemez, tamir etme seçeneklerini sunmaz anlamak mümkün değil doğrusu.

    kısacası ankara'da uzak durulası, kesinlikle gidilmemesi gereken rezalet bir servis.

    edit: tam da tahmin ettiğim gibi, ufak bir arıza 3800 tl’ye göre oldukça cüzi bir miktara tamir oldu. garantisi olmayan cihazlarınızı batarya ve ekran değişimi olmadığı sürece buraya götürmeniz hiçbir anlam ifade etmiyor.
  • wacom yetkili satıcısı.
hesabın var mı? giriş yap