• birine kanının kaynamasıdır. olumsuz hali daha genel bir anlama sahipken, bu haliyle cinsel anlam kastedilir ve anlaşılır. benim de dahil olduğum ayran gönüllü insanlar grubu için kronik bir hastalıktır. ve fakat;

    dermanı yardadır,
    sende bulunmaz,
    boşuna benimle
    uğraşma doktor.
  • o kişiyi fiziksel ruhsal ve sosyal ağlar açılarından ölümüne inceleme dürtüsünün katalizörüdür.
  • iste birlikte yemek yemeyi istemek, worms 2 yi keske birlikte oynasak demek, despicable me ye keske birlikte gulsek minionslari taklit etsek falan filan. kitaplar muzikler opucukler derken keskeler kurmak. ivir zivir bir dolu. insan kalbi boyle hos oluyor bazen. boyle umutlu..
  • smokie'den öğrenebileceğimiz üzere 20 küsür sene de sürebilen mevzudur.

    güzel şeydir. aşkın başlangıcıdır. sevginin şekillenmeye başladığı bir durumdur bir nevi. gözünün içine baktığında farklı atmaya başlayan bir kalp ve biraz daha yaşama sevinci. o da senden hoşlanıyorsa zaten hayat sana güzel. bana değil abi ne yazık ki. bildiğin aşk hayatında sürünüyorum bu ara.

    (bkz: ekşi itiraf)
  • allah belamı versin ki aşık olmaktan, reddedilmekten, terk edilmekten filan daha beter bi his.

    bi kere ne olduğu belli değil. hoşlanmak ne lan? hoşlanmak ne! saçma sapan bir şey.

    tüm samimiyetimle ve tecrübemle söylüyorum ki karşı taraftan herhangi bir tepki/ışık almadığın için hoşlanma seviyesinde devam ettirdiğin veyahut ister istemez öyle sandığın bir his bu. ufacık bir işaret görsen aşık olacaksın ama şu an sadece "hoşlanıyorsun". çünkü ortada hiçbir şey yok. itiraf yok, açılmak yok, ima yok, hiçbir şey yok.

    yemin ederim kendi kendine işkence resmen.

    hoşlanmak nedir yahu!
  • türkiyede olmasından yavaş yavaş umudu kesmeye başladığım eylem. çoğu kız yapmacıklıktan ölüyor.
  • çok saçma zamanlarda, aniden aklınıza gelip, yüzünüzü güldürür. bu evreleri güzeldir. karşılık alamayıp, aşk acısına dönüşene kadar mutluluk verir, enerji verir. buna bağışıklılık yapanlar ise birinden hoşlandığı gibi, içinden "işte şimdi sıçtım" diyebilir.
  • belli bir yaştan sonra çok zor olmaya başlayan olay.
  • (bkz: egodur o ego)

    yanında gezdirip hava atabileceğin, seni sikince havalara uçuracak birinden hoşlanırsın. kültürünü de şarap ve antrikot eşliğinde kokoş karılara ağız burun girsin diye ister.

    topunuzun amına koyim demekle birlikte olaya mutualizm olarak bakıyorum.

    ayrıca bu kadar mükemmel olmak da her zaman bu olayda mağdur olmama neden oluyor. adalete gel :/.
  • hayatın her gününde yaşanabilecek durum. karşına bir karşı cins çıkar, gülüşünü beğenirsin. bazen duruşunu beğenirsin, bazen yürüyüşünü...

    önemli olan karakterdir. karakterini beğenirsen başka birinden hoşlanmana gerek kalmaz. kalp her zaman birini sevmek ister sonuçta.
hesabın var mı? giriş yap